Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
będę na pewnooj my tez bedziemy tesknic,zalatwiajcie szybko ten internetpisz chociaz smsmy z nowinkami i w miare mozliwosci zagladaj jak najczesciej!!!

Choć czasem jest Jula w tym czasie i swoją paplaniną zapełnia ciszę
W ten wek jest właśnie a Emik u taty na kilka dni.
Ojej to sie musiałaś wczoraj zestresować, zaraz doczytam na wątku. M się spisał widzę, jedno puknięcie to i tak nieźle na zestresowanego tatusia

Kochana mam nadzieję że pójdzie szybciutko, nie umęczysz się bardzo i jak najszybciej ujrzysz waszą Zuzię:-) 
Bo faktycznie wyśpię się też wtedy lepiej niż teraz z tym wstawaniem na siku
Odezwij się jak tam po spacerku
A Dawidek kochany synuś, wie pewnie że mamusia lubi pospać i dlatego Ci to umozliwia

już widzę miny dzwoniących
Mojego tatę tak sąsiadka oskarżała o włamania i kradzież klejnotów ale opowiedziała tez policji że ją ufo z balkonu obserwuje i dali spokój

choć w sumie miałabym dylemat rozwiązany co do szpitala bo pewnie bym się z moim ginem w Tychach zgadała na jakieś wywołanie
i załatwiaj szybko tego neta
Był zachwycony ale teraz się boi że zacznę rodzić wcześniej eeehehe ale mam ubaw z niego
I kazał mi sie odziać bo mówi zdjęcia będzie mi robił, no no, chyba się w nim na nowo zakocham jak tak dalej pójdzie
nie mam weny w ogole na pisanie-znow kiepski humor. pogoda ladna wszystkie sobie grille robicie, zakupki planujecie a ja leze i leze i leze mam juz serdecznie dosc tego. zrobilam Mkowi liste zakupow kosmetycznych dla dzidzi i d la mnie i tez do apteki bo po tiffi to sie wystraszylam ze moge nie zdazyc. chcialam chociaz kosmetyki sama kupic ale nawet tego mie bedzie dane zrobic :-( mam mega dola. najfajniejsza czesc ciazy czyli wyprawki, zakupy, ciuszki-wszystko mnie omija...co za beznadzieja. nic mnie jzu nie cieszy przez to wyro. tiffi właśnie dostała znieczulenie i już jej dobrzes :-) skurcze co 2 min, rozwarcie na 3 palce. Wcześniej dostawała oksytocynę