reklama
kacperek i fasolka
Fanka BB :)
czesc dziewczynki-jeszu jAK MNIE dzis wszystko dobija,humoru niet ,porodu niet
mruczka no niestety narazie nic
pozdrawiam
a na suwaczku napisane jest ze dzis sa narodziny mojego dziecka a tu synek nie chce wyjsc uparciuchy male z tych naszych dzieciaczkow. a termin wedlug USG na kiedy wypadal??
Jedyneczko no coz musimy jeszcze troche poczekac zobaczymy co i jak. Z tego co mi mowia to brzuszek sie juz obnizyl ja tez zauwazylam bo wiem gdzie sa moje cycki a gdzie brzuch sie zaczyna

hmm chyba mimo wszystko sproboje ubrac lozeczko meza zbalamucic i kto wie moze mala sie pospieszy bo synek sie niecirpliwi mamusia tez a babcia to juz nie wspomne wkoncu wnuczki sie doczekala. A i ja juz mam powoli dosc no nogi to mi tak spuchly ze hej oby to po porodzie zniklo.
Wrzuce jedyneczko linka na watku wozeczkowym bo moze kurier go w poniedzialek przyniesie hahah
Ale upal masakra mam juz dosc a jeszcze ma tak byc przez kolejny tydzien.
M
madzik1980
Gość
U nas tez upał taki ,że masakra
Wrócilismy od Anetki-mały Michałek słodziutki i kochaniutki-spal sobie cały czas,Aneta tez w dobrej formie
Chyba wyjdą we wtorek do domku.Pozdrawia was wszystkie
A jakies wiesci od Atabe i Kamy macie?
Louise pewnie na słoneczku wypoczywa ,zazdroszczę bo ja nie mam kiedy.W sierpniu pojedziemy na urlop to mała juz bedzie miała 2 tygodnie, to ją zabierzemy do Brennej-oby tylko pogoda wtedy była.
Wrócilismy od Anetki-mały Michałek słodziutki i kochaniutki-spal sobie cały czas,Aneta tez w dobrej formie
A jakies wiesci od Atabe i Kamy macie?
Louise pewnie na słoneczku wypoczywa ,zazdroszczę bo ja nie mam kiedy.W sierpniu pojedziemy na urlop to mała juz bedzie miała 2 tygodnie, to ją zabierzemy do Brennej-oby tylko pogoda wtedy była.
Pospalam sobie troche ale nadal nie moge na te cholerne stopy

Mysza ja już jestem zmęczona i zniecierpliwiona bo przenoszenie nie jest dobre a ja zwariuje jak bede codziennie myslec czy wody juz sa zielone czy nie i czekac az Mala sie poruszy co przez ostatnie kilka dni zdarza sie coraz rzadziej

Jedyneczka az tak to widac?

Mruczka ja nie wiem wlasnie od kiedy po terminie biora do szpitala ale jutro sie dowiem

Ogladam wlasnie "licealne ciaze" na mtv

Mysza ja już jestem zmęczona i zniecierpliwiona bo przenoszenie nie jest dobre a ja zwariuje jak bede codziennie myslec czy wody juz sa zielone czy nie i czekac az Mala sie poruszy co przez ostatnie kilka dni zdarza sie coraz rzadziej

Jedyneczka az tak to widac?

Mruczka ja nie wiem wlasnie od kiedy po terminie biora do szpitala ale jutro sie dowiem

Ogladam wlasnie "licealne ciaze" na mtv

Ja już padam na ryjka z tymm brzuchem, mam go serdecznie dość, o nogach nie mówiąc.
Jedyneczka, moje przeczucia tez w łeb wzięłu, żadnych skurczy:-( Cały dom dzisiaj z M wysprzątaliśmy i nic:-(
Ja tak sobie to tłumaczę: ta końcówka ciąży tak bardzo daje w kość, że już każda z nas nie może doczekać się porodu, chociaż w rzeczywistości nikt normalny sie do tej męczarni nie spieszyłby, ale już wolimy się kilka godzin pomęczyć niż łazić z tym brzuchem wielkim.
Anetka i Kama, wielkie, wielkie gratulacje:-)
Ashika, mój sam już też mówi, że nawet piwka nie pije, bo nie wiadomo. Tylko ma delegacje we wtorek do WAW na cały dzień, buuuuuuuu mam nadzieję, że wtedy nie urodzę akurat, bo chyba załamałabym się...
Dzamena, bidolku, masz termin i nic??? współczuję Ci, naprawdę, ale znając życie, ja tez dotrwam do terminu, chociaż w ogóle nie brałam tego pod uwagę.
Jedyneczka, moje przeczucia tez w łeb wzięłu, żadnych skurczy:-( Cały dom dzisiaj z M wysprzątaliśmy i nic:-(
Ja tak sobie to tłumaczę: ta końcówka ciąży tak bardzo daje w kość, że już każda z nas nie może doczekać się porodu, chociaż w rzeczywistości nikt normalny sie do tej męczarni nie spieszyłby, ale już wolimy się kilka godzin pomęczyć niż łazić z tym brzuchem wielkim.
Anetka i Kama, wielkie, wielkie gratulacje:-)
Ashika, mój sam już też mówi, że nawet piwka nie pije, bo nie wiadomo. Tylko ma delegacje we wtorek do WAW na cały dzień, buuuuuuuu mam nadzieję, że wtedy nie urodzę akurat, bo chyba załamałabym się...
Dzamena, bidolku, masz termin i nic??? współczuję Ci, naprawdę, ale znając życie, ja tez dotrwam do terminu, chociaż w ogóle nie brałam tego pod uwagę.
atabe
hej dziewczyny!!!!!!!!!!!!1witam się po przerwie!
Póki co tylko napisze co u nas- wybaczcie ale nie mam czasu na nadrobienie póki co
Jesteśmy od wczoraj w domku, z małą ok i to jest najważniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie chce nawet wracać myślami do tego co tam przeszłyśmy.... ja walczę z nawałem pokarmu- już nie moge na cycki tak bolą- jeśli wiecie co moze pomóc to poradzcie, bo ja tylko tą kapustę przykładam.......normalnie kamloty wielkie takie sie porobiły
poza tym nie moge jeszcze siedzieć- boli w cholerkę wszystko tam przez to Vacum tak mnie porozcinali...tęsknie za wami ale nawet nie mam jak do kompa siąść... mała przekochana- ale głośno placze, w nocy również
buziaki dla was wszystkich, postaram się być z wami jak tylko się da, bo tęsknie!! i gratulacje dla rozpakowanych mamuś!!!
Póki co tylko napisze co u nas- wybaczcie ale nie mam czasu na nadrobienie póki co

Jesteśmy od wczoraj w domku, z małą ok i to jest najważniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie chce nawet wracać myślami do tego co tam przeszłyśmy.... ja walczę z nawałem pokarmu- już nie moge na cycki tak bolą- jeśli wiecie co moze pomóc to poradzcie, bo ja tylko tą kapustę przykładam.......normalnie kamloty wielkie takie sie porobiły

ja jak mialam nawal to jak najwiecej przystawialam malego albo sama odciagalam...cyce byly jak skaly wiec rozgrzewalam je prysznicem z ciepla woda i odrazu mleko lecialo i ulga ....hej dziewczyny!!!!!!!!!!!!1witam się po przerwie!
Jesteśmy od wczoraj w domku, z małą ok i to jest najważniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie chce nawet wracać myślami do tego co tam przeszłyśmy.... ja walczę z nawałem pokarmu- już nie moge na cycki tak bolą- jeśli wiecie co moze pomóc to poradzcie, bo ja tylko tą kapustę przykładam.......normalnie kamloty wielkie takie sie porobiłypoza tym nie moge jeszcze siedzieć- boli w cholerkę wszystko tam przez to Vacum tak mnie porozcinali...tęsknie za wami ale nawet nie mam jak do kompa siąść... mała przekochana- ale głośno placze, w nocy również
buziaki dla was wszystkich, postaram się być z wami jak tylko się da, bo tęsknie!! i gratulacje dla rozpakowanych mamuś!!!
witaj Kochana!!!Jak się czujesz??hej dziewczyny!!!!!!!!!!!!1witam się po przerwie!
Jesteśmy od wczoraj w domku, z małą ok i to jest najważniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie chce nawet wracać myślami do tego co tam przeszłyśmy.... ja walczę z nawałem pokarmu- już nie moge na cycki tak bolą- jeśli wiecie co moze pomóc to poradzcie, bo ja tylko tą kapustę przykładam.......normalnie kamloty wielkie takie sie porobiłypoza tym nie moge jeszcze siedzieć- boli w cholerkę wszystko tam przez to Vacum tak mnie porozcinali...tęsknie za wami ale nawet nie mam jak do kompa siąść... mała przekochana- ale głośno placze, w nocy również
Dziewczyny ja miałam pierwszy fałszywy alarm. M mnie wkurzył, bo zbił moją ulubioną cukierniczkę. Normalnie takie nerwy mnie wzięły, że aż dostałam bolesnych skurczy. Juz mieliśmy jechać do szpitala, ale po kąpieli wszystko przeszlo. M się tak zestresował, że teraz zasnął po całej akcji
reklama
_Ewcik_
atabe kochana, dobrze, że już jesteście w domku:-) domyślam się, że wolisz nie myśleć o tym co było-powiem tylko, że bardzo dzielna z Ciebie kobieta
co do terminów, to ja z usg miałam na 28.06 a wg. OM 06.07... ale jak widać, słychać i czuć żaden się nie sprawdzi:-(

co do terminów, to ja z usg miałam na 28.06 a wg. OM 06.07... ale jak widać, słychać i czuć żaden się nie sprawdzi:-(