Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czesc dziewczynki-jeszu jAK MNIE dzis wszystko dobija,humoru niet ,porodu niet
mruczka no niestety narazie nic
pozdrawiam
wiec moze....

poza tym nie moge jeszcze siedzieć- boli w cholerkę wszystko tam przez to Vacum tak mnie porozcinali...tęsknie za wami ale nawet nie mam jak do kompa siąść... mała przekochana- ale głośno placze, w nocy również
buziaki dla was wszystkich, postaram się być z wami jak tylko się da, bo tęsknie!! i gratulacje dla rozpakowanych mamuś!!!ja jak mialam nawal to jak najwiecej przystawialam malego albo sama odciagalam...cyce byly jak skaly wiec rozgrzewalam je prysznicem z ciepla woda i odrazu mleko lecialo i ulga ....hej dziewczyny!!!!!!!!!!!!1witam się po przerwie!
Póki co tylko napisze co u nas- wybaczcie ale nie mam czasu na nadrobienie póki co
Jesteśmy od wczoraj w domku, z małą ok i to jest najważniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie chce nawet wracać myślami do tego co tam przeszłyśmy.... ja walczę z nawałem pokarmu- już nie moge na cycki tak bolą- jeśli wiecie co moze pomóc to poradzcie, bo ja tylko tą kapustę przykładam.......normalnie kamloty wielkie takie sie porobiłypoza tym nie moge jeszcze siedzieć- boli w cholerkę wszystko tam przez to Vacum tak mnie porozcinali...tęsknie za wami ale nawet nie mam jak do kompa siąść... mała przekochana- ale głośno placze, w nocy również
buziaki dla was wszystkich, postaram się być z wami jak tylko się da, bo tęsknie!! i gratulacje dla rozpakowanych mamuś!!!
witaj Kochana!!!Jak się czujesz??hej dziewczyny!!!!!!!!!!!!1witam się po przerwie!
Póki co tylko napisze co u nas- wybaczcie ale nie mam czasu na nadrobienie póki co
Jesteśmy od wczoraj w domku, z małą ok i to jest najważniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie chce nawet wracać myślami do tego co tam przeszłyśmy.... ja walczę z nawałem pokarmu- już nie moge na cycki tak bolą- jeśli wiecie co moze pomóc to poradzcie, bo ja tylko tą kapustę przykładam.......normalnie kamloty wielkie takie sie porobiłypoza tym nie moge jeszcze siedzieć- boli w cholerkę wszystko tam przez to Vacum tak mnie porozcinali...tęsknie za wami ale nawet nie mam jak do kompa siąść... mała przekochana- ale głośno placze, w nocy również
buziaki dla was wszystkich, postaram się być z wami jak tylko się da, bo tęsknie!! i gratulacje dla rozpakowanych mamuś!!!