Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Rano skoczyłam z m do kościoła pomodlić się i wyspowiadać bo termin porodu już tuż tuż...... Potem byliśmy nad jeziorkiem, był cień więc było okej, tylko strasznie dużo robali i niewygodnie, a kopyta to mi tak spuchły, że nie widać było kostki. Potem smaczny grilek na działce u rodziców i do domku.:-)
Pim pong też mnie ominął z powodu zbyt wysokiego ciśnienia.

Mam nadzieje, że nie będę miała powtórki z zeszłego tygodnia i nie wyląduje w szpitalu.:-( No chyba, że mam rodzic to wtedy zgłaszam się na ochotnika.Ja już padam na ryjka z tymm brzuchem, mam go serdecznie dość, o nogach nie mówiąc.
Jedyneczka, moje przeczucia tez w łeb wzięłu, żadnych skurczy:-( Cały dom dzisiaj z M wysprzątaliśmy i nic:-(
Ja tak sobie to tłumaczę: ta końcówka ciąży tak bardzo daje w kość, że już każda z nas nie może doczekać się porodu, chociaż w rzeczywistości nikt normalny sie do tej męczarni nie spieszyłby, ale już wolimy się kilka godzin pomęczyć niż łazić z tym brzuchem wielkim.

Ja to ostatnio chodzę jak ćma i prawie nic mi się nie chce, a jak coś zrobię to zaraz mam ciśnienie powyżej 150 / 90,
tabletki muszę wcinać i jeszcze op….l od m dostaje.:-(
skoro nie rodzę to idę się nażreć
Ale to jeszcze nic, najstraszliwiej zlatuje czas jak dziecko pójdzie do szkoły, stąd już rzut kamieniem do bycia babcią

super że anetka w dobrej formie

ty we wtorek ja w czwartek będę w strachu bo mój wtedy do Warszawy jedzie, już od dziś trzymam więc za nas obie kciuki co by nas nie dopadło właśnie wtedy
super że jesteście w domku, będzie teraz coraz lepiej;-) na cycorki najlepiej Jagódkę dostaw nawet jak nie woła jeść tylko ciut wcześniej odciągnij odrobinkę bo ja tak przy nawale Emi napryskałam do oczu
albo odciągaj po trochu aby nie były takie "nadęte" i delikatnie masuj od nasady w kierunku sutka, ja tak robiłam i pomogło na tyle że obyło się bez kapusty. Domyślam się jak Cię "doły" bolą, leż dużo żeby nie ociążać tych miejsc, kciukasy trzymam aby wszystko sie pogoiło jak najszybciej;-)
to po porodzie chyba 3 dni będzie odsypiał
na poprawę humoru wybierz się po nowa cukiernicę;-)
jesteś jak Marta Stewart
Ewcik ja czytała, że antybiotyk podaje sie w przypadku paciorkowca w czasie ciąży już i tak też chyba było u kasik, są dwie szkoły, ale podobno bezpieczniej przed porodem już
Ewcik my mamy chyba ten sam termin, a ja się tak nie niepokoję i nie śpieszę-stresujesz mnie, ze coś ze mna nie teges:-)
WITAMY MAJECZKĘ!!!

do tego mam takie chwile, ze nie widze czegos albo mam takie biale plamki przed oczami. Poszperalam troche w necie i takie objawy pasuja do gestozy, nie wiem tylko jak z moim cisnieniem bo nie mam cisniomierza. Musze powiedziec o tym ginowi bo leze dzis prawie caly czas a stopy nie odpuszczaja, nawet japonek nie moge na nie zalozyc

zaczynam myśleć o tym zo

)