reklama

Lipiec 2010

No wlasnie nie wiem !!! i nawet nie chcialam jej sie o to pytac bo oni tutaj z matematyką maja duze problemy ;-)
nie tylko z matematyka... z historia i geografia tez! nie wspomonajac o tym jakie z nich bystrzaki :-D :-D :-D :-D
nie wiedza gdzie jest Polska a co wybitniejsze jednostki potrafia zadac blyskotliwe pytanie w stylu: " to wy w tej Polsce macie komputery???" rece opadaja...

reklama
nie tylko z matematyka... z historia i geografia tez! nie wspomonajac o tym jakie z nich bystrzaki :-D :-D :-D :-D
nie wiedza gdzie jest Polska a co wybitniejsze jednostki potrafia zadac blyskotliwe pytanie w stylu: " to wy w tej Polsce macie komputery???" rece opadaja...
Taaa nie wiedza gdzie Polska itd ... a mierza brzuch centymetrem i duzo sie sugeruja wielkoscia brzucha ... Oj jak ja tego narodu niecierpie ...leniwce !!!Gdzie mi przyszlo mieszkac ...

atabe ..suwaczek mam wedlug om .

Ostatnia edycja:
hehe co do określania płci i to i tak trochę zależy od kruszyny bo ja np dowiedziałam się dopiero ok tygodnia przed porodem, że mi synek jajka pod nos podsuwa :) wcześniej ani myślał pokazać kim będzie :)

Żartuję, cos tam muszę też popracować ;-)
A co do płci, to chciałabym wiedzieć, dla jakiej płci kompletować wyprawkę... Na razie nie oparłam się i kupiłam jednego pajacyka, ale w beżach, więc neutralnie :-D Schowałam na dno szafy żeby M nie marudził że tak szybko kupuję :happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry