reklama

Lipiec 2010

reklama
mnie się chciało na obiad barszczu i pierogów z mięsem, ale zakupy robił mój mąż i kupił zdrowe dobre pierogi ze szpinakiem :( bo sa zdrowe a ja lubię szpinak tylko nijak nie wiem jak mam pogodzić te pierogi razem z barszczem na jednym talerzu ??

Też jestem głodna, po 18 pójdę na kolacyjkę - mam w planie jajecznicę ze szczypiorkiem :-)

A z ciekawostek to mam ostatnio ssanie na herbatkę cytrynową z automatów z kawą :eek: Właśnie idę sobie kupić, bo mnie znów naszło :sorry:

Ostatnia edycja:
Newfie to znaczy że ja mam się bać tej toksoplazmozy??
całe życie z kotami teraz też mam kotkę Majkę i nawet nie chorowałam nigdy a jak byłam młodsza to wszystkie okoliczne koty znosiłam do domu.
Gdzieś czytałam że toksoplazmozą można się zarazić z kocich odchodów, muszą w jakiś sposób wniknąć do organizmu. Ale pytałam gin i powiedziała że jeśli kot czysty to nie ma problemu.

moj malz wlasnie konczy robic obiadek: piersi kurczaka smazone w panierce, ziemniaki puree, pieczarki z cebulka i czosneczkiem i fasolka szparagowa z buleczka tarta na maselku! mniam

jestem skazana na sam barszcz bo pierogi są nie do jedzenia :(( czemu wszyscy wpadają na pomysł ulepszania żeby było taniej?? Ten szpinak jest razem z bułką tartą wymieszany :(
Ale jestem okropna

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry