Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rozwarcie wewnetrzne i zewnetrzne mam 1,5 cm
napewno urodze niebawem, do terminu czyli 22lipca maksymalnie...!! Ale lekarz mowi ze to kwestia dni
Jestem bardzo ucieszona ze To juz niedlugo... Przytylo mi sie tylko kilogram to lacznie mam 7,5 kg :-) szybko zrzuce Hehe. Nie moge sie juz doczekac:-) dzidzia moja jest rozmiarow przecietnego noworodka- stwierdzone po 'badaniu' oglednym Hehe. Czyli srednio 50cm, 3 kg:-) aha sluchajcie- skoro podal mi lekarz rozwarcie nr.1 i nr.2 to znaczy ze czopa juz nie mam?
ze niby kiedy od wypadl Hehe
no pozniej Was nadrobie bo teraz bede kontynuowac kapiel hi hi. Moze urodze dzis
ach jak to fajnie brzmi. Buziaki kochane dwupaczki i rozpakowane :-) Milego wieczora!niunia MASAKRYCZNA CISZA !!!!!!!!!!!!!!!!!
przeciez nawet polowy lipca nie ma jeszcze laski coscie sie tak rozpedzily jutro dopiero 10 mam nadzieje ze ta cisz to tylko przez weekend i temperature spwodowana
bo to oszustki to forum czerwcówek :-):-) albo my pomyliłyśmy foraniunia MASAKRYCZNA CISZA !!!!!!!!!!!!!!!!!
przeciez nawet polowy lipca nie ma jeszcze laski coscie sie tak rozpedzily jutro dopiero 10 mam nadzieje ze ta cisz to tylko przez weekend i temperature spwodowana

Boszzzzzz jak ja ten poród przeżyję jak same hmmm ruchy taki ból zadają....
mi też nie - spuchłam jak balon...
a bo tak gorąco....A co z kotką??

, jak mi tak dalej beda wszyscy daty ustalac to do bozego narodzenia sie nie rozpakuje
bo cos mi sie widzi ze synek po mamusi wlasnymi sciezkami bedzie chadzal i mial wszsytko gleboko w poopie :-)
bola i dretwieja przy chodzeniu nic nie rozumiem z tego