reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
Ashika zaczynam się utwierdzać w przekonaniu, że po prostu jestem lewa i tyle, i że nie tylko , jak już pisałam, nie zacznę rodzić samoistnie, ale też wywołanie g... da i skończy się cc:-( ale dzięki:-)

i tak ci nie wierze :-p jesli juz dadza ci oksy to pewnie polecisz momentalnie, a ze boisz sie cc ja tez paranoidalnie nieomal :zawstydzona/y: a ponoc strach przed porodem go opoznia

Witam się wieczorową porą !!!
Właśnie wcinam kolację, może coś w tv poleci. Niunia wypluskana, śpi sobie... ciekawe jak długo :-)
Pogoda jest cudowna, padało teraz taki przyjemny chłodek.
Byliśmy dzisiaj na pierwszym spacerku. Nina ładnie spała... Ale stracha miałam, że będę musiała gdzieś cyca wywalić jak się rozedrze :-D
Mam nadzieję, że dzisiaj więcej Was poleci na porodówkę, w końcu mamy burze ;-) Życzę Wam tego z całego serca :happy:

byliśmy na tym grilku u rodziców,mały cały czas spał,raz tylko cycał,w nocy też tylko raz, zobaczymy jak dziś w nocy

ja tez mam nadzieję ze burza coś da i się rozapkujecie pozostałe dwupaczuszki :-)

kacperek my też przed porodem na pizze i cole chodziliśmy:-p
tiffi ja tez jadłam maliny i nic małemu nie było
ewcik witaj!!:-)
arlecia mi lekarka mówiła że jakby oczka ropiały to przemywać zielem świetlika
niunia mam nadzieję ze pojechałaś juz do tego szpitala,powodzonka
ewelad ale miałaś spacerek w deszczyku:-D
mysza fajnie ze pierwszy spacerek udany

lecę cycać bo mały sie domaga
kolorowych snów

mysza gratki spacerku :-)

geperty G R A T U L A C J E
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)​

aneta ciesze sie ze dzionek udany

patipaula niunia trzymam kciuki zeby szybko poszlo

coz ewelad we wtorek idzie to ja tu zostane sama ze soba bede rozmawiac :-D bo cala reszta tez sie rozkreca tylko nie ja ;-)

madzik to jest właśnie przywilej karmienia butelką - można pić coca colę :-)
ewcik witaj witaj
ashika a ty w domu???? powiadasz buty do zadań specjalnych, kurcze zaintrygowałaś mnie, a jakie to???
Dobrze że ktg ok i ładnie tętno słychać, pewnie się uspokoiłaś trochę
Ja już rozpakowana, ale jak widzisz chętnie z tobą rozmawiam
ewelad a wcinaj wcinaj tyle twojego. kurcze normalnie współczuję tego czekania, i zastanawiania się kiedy to będzie
mysza to może minęłyśmy się gdzieś w parku bo ja też byłam na spacerze
aneta no no no jedno cycanie w nocy wow. Co do malin są niby zakazane a tu proszę
geperty ogromne gratulacje
tweenie ty ostatnio jakaś mało aktywna
butterfly a ja myślałam że ty już rozpakowana

No i zrobiło się trochę chłodniej,ale w domu i tak temperatura się utrzymuje. My dzisiaj poszliśmy na spacer, mała ładnie spała, fajne powietrze, złapał nas deszcz ale mieliśmy folię na wózek i parasol dla nas, małej nic nie przeszkadzało, a jak wróciliśmy do domu to po paru minutach się obudziła. Dzisiaj na obiad jadłam indyka ale też mizerię z ogórków i śmietany, mam nadzieję, że małej nic nie będzie i kolejna rzecz do repertuaru dojdzie.
Nie wiem jak jest u was ale moja mała jak śpi to często mruczy przez sen, ale mnie to rozczula.
Poza tym jakoś słabo się czuję, kręci mi się w głowie i czuję się osłabiona. M robi dziwne rzeczy z "szukaniem powietrza" (tu otwiera, tam ustawia wiatrak, tam odkręca kratkę wentylacyjną) ale tutaj kłaniają się prawa fizyki czego ja w ogóle nie kumam

reklama
Witam się dalej w dwupaku!!!Nic sie nie zapowiada na poród:zawstydzona/y::-(...Nawet przytulaski z M nic nie dają,ani posprzątanie chatki na błysk..
Jutro na 16.30 mam wizyte u ginka...ciekawe co powie...a juz myślałam,że zaoszczędze 80 zeta,a tu moja Sarunia roztrwania kaskę...hihi...
Mała się rozpycha i daje czadu:-)
Ashika no to dobrze że ktg ok...no to będziemy chyba tymi ostatnimi;-)
Aneta-h Misiu to naprawdę aniołek
Butterfly88 to czekam na wieści,że skurczyki nabierają na sile..hihi..
Papitula niunia trzymam kciuki za szybkie akcje
NO I NA KONIEC......GRATULACJE DLA SUPCIO I GEPERTY!!!!!!!!!!!!!

Ja mykam ułożyć włoski i nyny,bo jutro muszę się psychicznie nastawić na tą wizytę u ginka...ohhh...co on postanowi...
Buziaczki:*:*:*
Ps.Dzisiaj przypada termin z Usg..ja tą małą wredotkę zaraz sama wypędze..hihi...

Do góry