iwusia to cos tak jak u mnie ale ja co tydzien slysze ze w tym tygodniu juz bedzie koniec i tak od 3 :-( a ta cholerna szyja caly czas dlugasna trzymam kciuki zeby twoja nie byla taka uparta

butterfly nie uciekam tylko jakos sie w domu cos pokrecilo po poludniu mati foch bo kazalam sprzatac i tak sie uzeralismy dobra chwile potem wrocil m cos tam z nim rozmawialam i jakos zeszlo kolacja pranie przygotowac zeby rano od razu wlaczyc pralke bo znowu zapomne i jestem :-)
a brzuch ci sie obnizyl??
mysza porod rodzinny tez jest bezplatny !!! a ile szpitali ciagnie za to kase?? w dodatku ustawowo ponoc gwarantowany jest darmowy porod rodzinny
ewcik esputicon mozna
malewa az za dobrze wiem jak to jest

bo ja tez najpierw lezalam a potem sciskalam nogi bo przed terminem na pewno urodze i co ???? normalnie przeterminowalam sie

a tak mi nic nie wolno bylo robic nawet sie schylic do dzis im zostalo jak mowie ze ide na spacer to oni lepiej sie poloz kurcze jak bede tylko lezec to nie bedzie porodu tylko odlezyny

brejka to trzymam kciuki obys zdazyla przed terminem, ale powiem ci ze przeterminowana zaczynasz to troche olewac :-) tylko znajomi i rodzina zyc nie daja :-(
kama i jeszcze bedzie pieknie i to niedlugo

a sprobuj mala pokolysac w wozku albo do przodu i w tyl albo moze na boki moze po prostu jest za goraco, a z ta wysypka bylas u pediatry??? a i moze sprobuj powiesic jej jakis wilgotny recznik niedaleko zeby powietrze miala bardziej wilgotne
popisalam odpisalam i ide do wyrka jejciu swierszcze dzis daja taki koncert, ze chyab nei da sie spac a komary im wtoruja ale w inny sposob
Dobrej nocki zycze wszystkim i duzym i malym