perla2212
Fanka BB :)
Ninia gratulacje!!! wow jaki szybki porod 
Jedyneczka, Ewelad dzieki! ;-)
widze ze to rozpakowywanie tak falowo idzie... miejmy nadzieje ze z nastepna fala reszta naszych dwupaczkow sie rozpakuje
czego z calego serca zycze 
a my od wczoraj zaczelysmy chustowanie i mala jest wniebowzieta (spi jak aniolek po 2-3h) a mama ma wygode i wolne rece...
polecam dziewczyny chuste naprawde, szczegolnie te ktore maja mniej spokojne dzieciaczki albo mamusie 2 lub 3 dzieci!!!

Jedyneczka, Ewelad dzieki! ;-)
widze ze to rozpakowywanie tak falowo idzie... miejmy nadzieje ze z nastepna fala reszta naszych dwupaczkow sie rozpakuje
czego z calego serca zycze 
a my od wczoraj zaczelysmy chustowanie i mala jest wniebowzieta (spi jak aniolek po 2-3h) a mama ma wygode i wolne rece...
polecam dziewczyny chuste naprawde, szczegolnie te ktore maja mniej spokojne dzieciaczki albo mamusie 2 lub 3 dzieci!!!
Dupa! Mam się zgłosić do szpitala 30go, ale póki co nie ma miejsc i nie wiadomo, czy się coś zwolni do piątku... Jak nie, to czeka mnie maraton po szpitalach warszawskich. Kurna, są szpitale, do których nie chcę trafić...
u mnie taka cisza, ze az sama w to nie wierze, jesli wziac pod uwage, ze to juz druga ciaza i podobno wszystko teoretycznie szybciej sie rozkreca, to ja juz wogole nic nie mowie!