hej dziewczyny, wreszcie towarzystow pospało, najpierw starsza (mega śpioch od samego urodzenia i tak ma do dziś dnia) i potem młodsza po większych bojach.
U nas odpukać jeszcze żadna nocka nie zarwana, ale w dzien mało raczej śpi:-( ciągle cycuś i cycuś, już mi ręce opadają...
M wyjechał na szkoleniei na 2 dni więc siedzimy same sobie:-(
Dziewczyny kupiłam chustę- kieszonkę, ale nie jestem zadowolona, mała jakaś pokrzywiona w niej i też jej się nie podoba i nie chce w niej leżeć:-(
Jutro wybieram się do lekarza, zeszła mi opuchlizna ze stóp częściowo tylko i jedna stopa bardzo mnie boli juz od 2 tyg, tak jakby żyły:-( Bardzo boli całe śródstopie, ale do tego stopnia, że chodzenie sprawia mi naprawdę duży ból i kuleję. Jestem pewna, ze jest to związane z opuchlizną jeszcze z ciąży. Może którejś z Was też tak się przytrafiło???
Kamcia, ja nie daję od soboty Vit D i jest spokojniej jakoś... więc póki co odstawiam, masz rację jak jest lato to ok, najwyżej zacznę na jesień dawać. Ja chyba też odłoże zakupy do schudnięcia:-(
Vanillka, u mnie to samo ze spanie, nocki super, dzien tylko na spacerze:-(
Tiffi, ja chyba w niedzielę zarządzę akcja restauracja:-) nasza w kościele przespała całą mszę, gorzej z Majką.... JA prezentu od M na urodzenie nie dostałam, ale też nie przywiązuję chyba wagi do tego, doszłam do wniosku, że nie rodzę dziecka dla niego tylko dla siebie, dla nas i w związku z tym nie muszę za to dostawać nagród.
ja idę do fryzjera 18/08 i biorę ze soba mamę - pospaceruje z Hanią przed salonem:-)
ashika, ja też jestem piorun błyskawica i wszystko chciałabym od razu sama robić, ale naprawdę oszczedzaj się, nie pisze trego bezpodstawnie, moja mama też "szalała" szybko po porodzie i wróciła do szpitala z silnym krwotokiem i miała krew przetaczaną...
no właśnie podbijam pytanie Anetki, co z anty??? wkładki różne u mnie odpadają absolutnie, ale czy te tabsy Cerazette na pewno nie szkodzą dziecku karmionemu piersią? bo jakoś nie mam zaufania, to jednak hormony:-(
Mysza ja z Majką NUKa właśnie używałam tylko.