Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale też bym nie posiedziała bo Nadia miała bezsenny dzień, jak wstała o 8ej tak zasnęła 20.30 a w między czasie 2 drzemki po 15 minuty
A ja zrobiłam rosół i zaczęłam kluski ze śliwkami, rosół zdarzyłam a kluski w właśnie gotuje
I jeszcze rozgrzebałam szafkę w kuchni bo po jednej do chrzcin chcę posprzątać ,no wiecie, jakby teściowa chciała pomóc i zajrzała po coś
A zabrałam się za to wszystko przekonana że mała pośpi z 1-2 popołudniem a tu d...a

Więc się nie martw;-)

A to barany z nich, no skąd ma rodzic wiedzieć czy się coś nie rozwija np. w gardełku
O czytam że odmówiłaś, i dobrze.
My w sumie mamy troszkę czasu dla siebie jak mała zaśnie czyli czasem godzinkę czasem dwie to się pomiziamy czasem po plecach zanim padniemy
Musicie sobie zorganizować randki w takim razie łóżkowe, my sobie w weekend ostatni taka strzeliliśmy i było pysznie
Trzymamy kciuki oczywiście.
Nic, będę uparta
A ten listonosz to na pewno nie tatuś
Ja kąpię w nivea do kąpieli płyn i żel do ciała i włosów a czasem płyn do kąpieli , mydełko i szampon skarb matki. ładnie Zuzia pospała, może tak zostanie;-)
No i nie tak łatwo oduczyć bo smoka zabierzesz a palucha?
Moja Emi dziś nie była w szkole bo ma katar ale poobserwowałam ja i jutro idzie bo nic się nie dzieje.

Uuuu kwiaty dostałaś, bez okazji jak miło.
.
i jak się napiję to od razu lepiej
.
. Dobrze, że mama o mnie dba i raz na jakiś czas zrobi rosół i mi podrzuci :-).