pinowate
Początkująca w BB
witam Was dziewczyny.
Cynamonka- wspołczuję, ale nie martw się na pewno to nurkowanie wyjdzie mu bokiem. Ci faceci to ........
kacperek - ja widzę że ty z Z.G jesteś? Ja nie daleko bo okolice Szprotawy. Jeszcze używamy "2" pamperaków i na razie nie zmieniam bo jak założyłam "3" to też się odciskały gumki.
Gregorka- dzięki za radę, spróbuje może dziś z tym dokarmieniem przed spaniem, bo wczoraj to jakoś nie wyszło bo męża dopieszczałam.
Dziewczyny powiedzcie czy oprócz kładzenia na brzuszku ćwiczycie coś z waszymi dzieciaczkami? jakieś podciąganie do pozycji siedzącej czy co podobnego?
no i się obudził. Pa może uda mi się póżniej coś dopisać.
Cynamonka- wspołczuję, ale nie martw się na pewno to nurkowanie wyjdzie mu bokiem. Ci faceci to ........
kacperek - ja widzę że ty z Z.G jesteś? Ja nie daleko bo okolice Szprotawy. Jeszcze używamy "2" pamperaków i na razie nie zmieniam bo jak założyłam "3" to też się odciskały gumki.
Gregorka- dzięki za radę, spróbuje może dziś z tym dokarmieniem przed spaniem, bo wczoraj to jakoś nie wyszło bo męża dopieszczałam.
Dziewczyny powiedzcie czy oprócz kładzenia na brzuszku ćwiczycie coś z waszymi dzieciaczkami? jakieś podciąganie do pozycji siedzącej czy co podobnego?
no i się obudził. Pa może uda mi się póżniej coś dopisać.

czeka nas rehabilitacja zlecona przez neurologa, bo mała jest strasznie nadpobudliwa ruchowo...generalnie nie wiadomo, czy to przez poród czy co, ale ma te zaburzenia rytmu czuwania, i snu więc mówie wam, czasem chodzę po ścianach ze zmęczenia... GUTEK TERRORYSTA <tak ją nazywamy> wzywa więc narazie tyle...
z tym okresem to nie strasz, bo ja już przed ciążą miałam hardcorowe, wszyscy mówili, ze po ciaży jest lepiej i ja uwierzyłam
a moze te pierwsze takie są, bo coś tam się reguluje?