heloł.
Dziś już chyba będzie lepiej u nas bo choć nie mogła zasnąć mała wczoraj i padła o 23ej to jadła 2 razy w nocy i była tak spokojna i zaspana że dała się do łóżeczka odłożyć

A rano od 7ej czuwała i drzemała na zmianę ale tak spokojnie że pospałam do 9.30

Nie mam nic chleba więc zjadłam na śniadanie ryż z cynamonem na słodko i przypomniało mi się dzieciństwo

Kurka myslałam że pośpi teraz z 15 min bo przysnęła przy cycu a tu pobudka po 3min

Siedzi w huśtawce a ja merdam balonem

Aha moje dziecię się wczoraj po raz pierwszy uśmiechnęło w kąpieli!!!!!!

I pierwszy raz wczoraj obserwowała swoją rączkę! A sadziła przy tym takie miny że myślałam że się poturlam ze śmiechu

Oczywiście zapisałam w zeszycie;-)
ewcik moja właśnie nie jest płaczliwa generalnie poza kąpielą , jazdą autem i spacerami

Na szczęście od 3 dni nie płacze w kąpieli więc mam nadzieję że z czasem i spacery i auto polubi
maruśka ale ma sen twoje dziecię

Pozazdrościć
aneta wygląda na fajną ta mata. Ja chciałam tą:
MAMTU MATA EDUKACYJNA OCEAN MOBILE ŚWIECI-GRA HIT (1247835808) - Aukcje internetowe Allegro
Twoja wydaje się bogatsza
mruczka moja wczoraj pierwszy raz, przynajmniej wczoraj zauważyłam
ewa81 moja prawą tylko obserwuje i też zezuje
mysza może im nudno w tych wózkach bo g.......o widzą albo co

No moja oprócz chrumkania jeszcze rzęzi jak stara piła albo skrzypi

Moja na szczęście przed w trakcie i po kąpieli od 3 dni nie płacze. Po kąpieli to nawet już z 2 tygodnie będą
madzik dobrze że Julcia zdrowa;-)
Mam pytanko, wy badacie tez mocz na zalecenie lekarza? Bo nam nie kazała
tiffi to gratki snu w huśtawce;-) Mojej się już spanie w huśtawce odwidziało niestety a tak strasznie kiedyś chciałam tego unikać żeby się nie przyzwyczaiła

To psikajcie gardełko, na pewno będzie dobrze. Spacery tak, tylko jak w taką pluchę wyjść kiedy psa byłoby mi żal wypędzić na dwór a co dopiero samej wyjść

A tak poważnie to mam wyrzuty że nie wychodzimy od kilku dni ale pada i pada i niby mogę nakryć wózek folią ale co jak będzie ryczeć tak jak ona lubi na spacerze

Uspokaja się wtedy jak idę obok i mnie widzi a tak przez folie to jak

Naprawdę juz bym wolała zimę bo czysto i sucho
kama to twoja odwrotnie wczoraj niż moja, może te dzieci tak mają na zmianę żeby była równowaga w przyrodzie

Masz swojego long-pleja?Toś ty artystka

Współczuje zęba

Moja też tak wkłada głęboko że aż ma świeczki w oczach wariatka jedna
tweenie kicha z ta windą

A to allegro paranoja, co to im szkodzi? Może się boi żeby ktoś tego nie ogladał przy osobistym albo co? A co kupiłaś? A Oleńka nie ma refluksu? Moja Emi długo ulewała przez skazę i lekki refluks podejrzewali więc brała różne preparaty na to. Nie dziwię się że się tak wystraszyłaś
ashika mój M niestety też chomik jak ja a ja go jeszcze wspieram

Bo np. mówi że cos wywali a ja że się przyda do pracy w ogrodzie, piwnicy czy grillowaniu

I tak do wymienionych prac miał całą szafę ubrań

Na szczęście zabierają u nas śmieci segregowane wszelkiego rodzaju za darmo więc spakowaliśmy kiedyś i wystawilismy żeby nie było odwrotu
tiffi fajnie z kamerką

My mieliśmy z Emi ale niestety kasety u eks są, muszę go poprosić żeby na płytkę zgrał i mi dał bo to super tak sobie przypomnieć. Teraz właśnie M namawiam i jestem pewna że jeszcze więcej będę mała nagrywała bo jakos tak teraz bardziej wszystko przeżywam i chciałabym uwiecznić każdą chwilę , może świadomość że to chyba ostatni raz zostałam mamą tak na mnie działa
gregorka wybaczyłam draniowi tą wycieraczkę bo chcę do fryzjera dobrego się wybrać a potrzebuję na to wolnego czasu i kasy

Podziwiam za chęć spacerów w deszczu

Ja taki piecuch

Oj szkoda że nie da się uniknąć antybiotyku ale u takiego maluszka strach ryzykować faktycznie .Oby szybciutko Oli przeszło;-)
tweenie to dziwne z tym sweterkiem

no a czym to uzasadnia?
MM ja bym proponowała Ci masło roślinne. U mnie nie ma tesco w pobliżu niestety a ponoć też ciuszki tam są dobre jakościowo. My używamy DADA z biedronki, też 28zł i super nam się sprawdzają;-)
ania to duża gorączka

a tak mi się coś obiło że nie wolno paracetamolu z ibuprofenem mieszać, może dlatego nie działały

daj znać co u lekarza.
ewcik ja dla urozmaicenia codzienności wymyślam jakieś oryginalne obiady ku radości M
ewelad o jak fajnie, koleżanki, winko eh

Gnida no no to Cię naprawdę zjeżył

Jak macie taki fajny rytm to faktycznie po co go burzyć.Dla mojego M kara to jak się nie może wygadać, kiedy się boczymy cały dzień to potem się nie może nagadać

bo zazwyczaj od razu dzwoni i mi newsy sprzedaje

Ale dla mnie to też niestety najgorsza kara i jeszcze to gorzej znoszę niż on i on o tym wie

Nie wiem czemu nie dawać vit C, tak powiedziała a ja nie pytałam już
tweenie u mnie już się becikowe rozeszło
ewcik moja też śpi dziś ładnie ale u mnie na kolankach

Co ją odłoże niestety pobudka po 3 minutach, właśnie ja odłozyłam drugi raz i zobaczymy ile pośpi

Nauka eh podziwiam, nie miałabym chyba teraz głowy
mysza współczuję, mój 2 dni w tygodniu wraca o 20ej i mi źle:-( A czasem wpadnie w te dni po pracy o 17ej i na 18 idzie dopiero na ten angielski więc nie jest tak tragicznie. A ja się boję malować pazurów żeby coś małej nie odprysnęło do oczka, chyba przesadzam

Ja się przy mojej kapię codziennie, ona w foteliku a ja taniec w deszczu uskuteczniam
ashika a właśnie że ogarniasz wszystko świetnie;-) tylko za mało wypoczywasz, remonty itd.

Walnij się do wyrka z synkami i odpocznij, mnie bardzo taki relaks pomaga z małą na brzuszku np. jak ona drzemie a ja sobie czytam;-)
ania oj biedny z tymi zastrzykami