Dzień dobry bardzo !!!
Ewelad- wiesz, u mnie sytuacja wygląda inaczej, nie przetrzymuję dziecka w szafie, mam gest i pozwalam siedzieć na kanapie w "salonie", więc też chwilowo na drugie nie mam miejsca

Poza tym, ja to właściwie nawet nie mam porządnej szafy :-)
Tiffi - podoba mi się Twój wywód na temat "konfiguracji spacer-chusta-samochód" :-) ja też ściągnęłam te mini minia, Turnau jednak mi nie podszedł.
bonia - no cóż nie doradzę, ale chwała Ci za to, że nie zrobiłaś osobnego wątku :-)
kama- faktycznie bidulko masz dużo na głowie, ale wyjazd do rodziców powinien pomóc. Mam nadzieję, że odpoczniesz.
nadia88 - moja jeździ w bluzie takiej ocieplanej, wkładam ją do śpiworka bawełnianego i na to kocyk. Jak wieje daję pokrywę z wózka, ale ma wtedy strasznie gorąco. Czapa i rękawiczki. Kombinezonik ma za mały. Czekam, bo mama jakiś kupiła, ale na skype wydawał mi się już typowo na mrozy.
jedyneczka- my kąpiemy codziennie, nie ma wyjątków. Capią jej szwaje to muszę to zneutralizować :-). Wczoraj też płakała, ale dlatego, że była mega głodna. Jadła ok. 16 a zazwyczaj daję jeszcze na godzinę przed kąpaniem. Raz dałam na 10 min przed i zaległ pulpet w wannie i nawet się nie ruszał

Sił mi brakowało, żeby kloca wyciągnąć. Po kąpieli zjadła jeszcze 30 ml i padła jak kłoda :-)
magdzia- Witaj!!! Nareszcie powróciłaś. Nasze dzieciaczki z tego samego dnia i bardzo mi Ciebie brakowało. Fajnie, że już na swoim. No jak M będzie nadrabiał czas z małą, to może uda Ci się odpocząć ;-) Tego Ci życzę. No i udanego spotkania z kumpelami.
Ja się odciągam. Noc u nas nawet ok. Mała zasnęła o 19 i wstała o 1 i o 4. Dla mnie to super, bo nie łudzę, się, że szybko będzie przesypiać całe noce ;-) Teraz chyba śpi. Nie wiem, bo mój laktator zagłusza wszystko.
Pogoda widzę do d... Spacer jednak mnie nie ominie. Wietrzymy się codziennie. Co prawda, nie zawsze Nina śpi na spacerach, ale odkąd jest w spacerówce, można z nią ponegocjować, i zachowuję się o niebo lepiej.
M jeszcze śpi, czeka go zmywanie w kuchni, bo nawet nie mam gdzie umyć butelki. Zaraz załączę dd tvn i będę leżeć

Miłego dzionka.