Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tabletki brałam dawno temu, w latach mej młodości i znosiłam, potem juz byliśmy gotowi tak jedną noga na dzidzi- na zasadzie-bez presji, ale jak się trafi, to super- więc stosowaliśmy metodę 'uważania'
sofę odbiera jeden taki napalony z allegro, bo się ocknął, że jednak chce, więc odmówiłam komis i przyjeżdża dzisiaj
"
Więc nie jest źle z sąsiedztwem , może Ci naprzeciwko okażą się oki bo byłoby fajnie jakby dzieci się skumplowały w przyszłości no i zaczekać np. jakby co u sąsiadki;-) Spoko z tym żłobkiem
Fajna ta akcja w kościele, też bym się pisała, jakbym jeszcze chodziła do kościoła i u nas by tak było
Znam bakugany, nasze laski mają tego mnóstwo
A na mikołaja Julka wybrała sobie helikopter z lego a Emi koparę
Mnie też M wkurzył w sobotę na zakupach w auchan, zapierdzielałam jak osioł, zakupy chyba w 20 minut zrobione a ten zrzędzi i pogania
I mówiłam wózek zabrać małej, nawet w bagazniku był a ten nie bo do kosza fotelik damy i w końcu nie kupiłam wszystkiego bo raz że poganiał a dwa że się by nie zmieściło
A niby jak i kiedy mamy sobie wybywać na takie zakupy po detale, zwłaszcza w taką pogodę. Bez wyobraźni oni są
Nie wiem czy ja bym nie wymiękła przed taką podróżą
Ale z drugiej strony podziwiam i uważam że fajnie jak dziecię takie "uspołeczniane" od maleńkości:-)
I fajnie z ta sofą, odbierze i z głowy. Takie akcje po latach to właśnie temat do wpominek i śmiechu, choć my z M już wczoraj też ryliśmy z nich jak nie widziały, bo ta ich panika
Mój co bym nie robiła zawsze zmierzły na zakupach, nawet jak się nie rozglądam na wszystkie strony i nie zatrzymuję bo "ooooooooo jakie to ładne
Więc mu przypominam że kiedyś to mówił mi na zakupach w markecie że on ze mną wszędzie z przyjemnością, nawet na zakupach,byle razem
A on jak zwykle mu przypominam o tego typu jego hasłach odpowiada że facet zrobi wszystko żeby laske do łózka zaciągnąć

No cóż, zaciągnął
Bo ja zawsze odważna jak widno a jak ciemno to żałuję że jednak jestem sama i trzęsę portkami
Zwłaszcza jak do tego pieca
W dodatku dziewczyny wczoraj znalazły dziurę w siatce wyszarpaną i porobiły zdjęcia śladów z końca działki i wygladą że i lisy i nawet dziki prawdopodobnie wchodzą, śmieci kiedyś były rozgrzebane
Więc teraz się dzika boję w dodatku
A podeszły kiedyś latem i dziki i sarny pod ogrodzenie.
)
No, w każdym razie, tam to się rodzice bili, żeby dziecko dostało się na świetlicę, bo lekcje odrobione, posiłek jakiś dostało, a poza tym, nie siedziało samo w domu z dzikimi pomysłami lub nie włóczyło się po ulicy.