Heloł.
M pojechał coś załatwiać, potem ja pediatra ,fryzjer i zakupy. Wczoraj Nadisia dostała mleczko mm pierwszy raz i wyduldała ze smakiem 130ml

A to dlatego jej dałam że laktacja mi się pogorszyła w czasie jej choroby a teraz ma niesamowity apetyt i nie wyrabiam

Zjada po dwa na raz a i tak nie wygląda na sytą no i krócej leciało niż zwykle. Więc na noc zdecydowałam butlę dać. Wypiła a potem jeszcze cycuch po godzinie.Ale mi było smutno jakoś:-( I spacerówkę nałożyłam wczoraj i też mi smutni się zrobiło że tak szybko czas leci

Aha mam pytanko do dziewczyn które wożą już maluszki w spacerówce i w śpiworku zimowym czy zakładacie ten pałąk miedzy nóżki już?
ewelad he he dokładnie, bez pewnych rzeczy da się żyć ale bez bb?

Wanna jest super, my mamy brodzik niestety ale może się uda zrobić remont za rok to sobie fundnę wannę bo sama tez uwielbiam się pławić w wodzie. I zabieram ze sobą na takie pławienie zakąski i napitki

Zimny browarek w goracej wodzie z piana to jest to
atabe moja widzę nadal idzie jak twoja Dżaga wzdłuż a nie w szerz

Ja ważyłam na domowej i wychodzi że 6300 waży więc 300 przybrała przez miesiąc, malutko, podejrzewam że przez choróbska

Teraz zaś jest tak żarta że mi mleka wieczorem brakuje

Wczoraj po kąpieli zjadła 130mm i to pierwszy raz je jadła więc byłam w szoku

Za tydzień chyba szczepimy to zobaczę jak wagowo i co lekarka powie. Oczywiście zdrówka dla Jagódki, my idziemy zaraz do kontroli bo nadal flegmę słychać:-(
tiffi tęskniłam

To pomysłowy ten teść

Szef mój hm urodą nie grzeszy więc nie wiem po co mi się śnił

Ale ja go lubię choć dziewczyny nie bo jest czepialski i marudny, zrzęda taka jak stara baba. Ale ja się mu wtedy w oczy z niego nabijam albo się gniewam i nie odzywam oznajmiając mu że nie dogodzisz

A on tylko kręci głową co ze mnie wyrosło

To jeszcze nic, dzisiaj we śnie była topmodel buhaha

Naogladałam się powtórek wczoraj i miałam

Tu na samolot, ja po fajki biegiem, gość mnie oszukał, zgubiłam buty, biegiem do odprawy a tam osobista ale jakimś skanerem bez rozbierania no jaja jak berety

Kawał drogi zjechaliście ale czytam że było całkiem całkiem

No popatrz jak jej powietrze górskie posłurzyło, żeby tak w domu chciała spać

Moja też dziś zielona po mm walnęła
kropa no właśnie czytałam że raz na kilka przypadków ten olejek działa ale jak zadziała to skutecznie. Kupię, zobaczę a najwyżej będę nim pięty smarować

I wtedy spróbuje mustelle może. Wyczesywałam wczoraj ale jak po gruzie to idzie a łepetyna średnio pachnie
arlecia gratki ząbka:-) To zapalenie oskrzeli leczyła bez antybiotyku lekarka?
dzamena no jesteś, się już martwiłam

Jak zdrówko?
peemka prawda choć bywają wyjątki. Eks do mamy pełen szacun i usłuchanie, chorobliwe jak się okazało

A do mnie buzię darł i bywał chamski w słowach

No ale z drugiej strony o rodzinę dbał niesamowicie, rodzina na pierwszym miejscu pod względem komfortu, jedzenie, zdrowia, bezpieczeństwa.Dziwny taki

Teraz się super dogadujemy z daleka, życzenia sobie składamy świąteczne, urodzinowe itd.

Ja jestem szatynką i zawsze robiłam brąz no poza jednym razem z 7 lat temu jak pasemka złote zrobiłam, masakra, wyszły białe, ja afera, nałozyła orzech na te pasemka i wyszły jak słoma tylko bardziej zielone,jak stara chata ze strzechą wyglądał mój łeb

Miesiąc temu wywabiałam kolor i nałozyła mi jakiś jasny brąz z koniakiem ale miałam odrosty i sama dałam blond ciemny i mam taką kupę na głowie

M mnie namawia że skoro już wywabiłam ten brac ciemny to abym spróbowała właśnie czegoś innego np. rudości, jakby co to kupie brąz i tyle

A fajnie mam bo mi obok domu otworzyli nowy salon więc musze obadać:-)