Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lipcóweczki, a ma któraś może kontakt z Vanilką? Wszystko u niej ok?
wnikliwie obejrzał wszystkie wyniki, pokiwał nad nimi głową z dezaprobatą i mówi, że dziwi się, czemu małego wypuścili ze szpitala z takimi wynikami. Powiedział, że ewidentnie coś nie tak jest z wątrobą, bo to, co Mały je-zamiast iść na jego przyrost masy ciała, idzie na walkę z chorobą- tak to nazwał:-( i dał nam skierowanie na cały pakiet różnorakich badań, następna wizyta 16 lutego... co najgorsze, Mały waży 7360g, czyli waga spada

biały ząbeczek w buźce Marcepanka
prawa dolna jedynka
normalnie to do 21 juz spi.oczywiscie po 40 minetach juz wstaje niby na cyc ale tak naprawde to sie poprzytulac :-) ten moj przymilasek-przytulasek ukochany.koala maly-lapie mnie za szyje dwoma lapkami i glowke mi do policzka przytula slodziak :-)
ciezko bedzie z tym cycem, w sensie mu odebrac....pozarl dzis 110 ml mlika i juz oczy na zapalki, odlozylam do lozeczka a ten rzucil mi spojrzenie pt: "chyba cie pogielo" i zaczal sie centralnie smiac
no rece i cycki opadaja.potem wzial moja reke i zaczal mamlac i musialam pocwirza wyjac i usypiac na cycu
od nastepnego tygodnia mialam go zaczac "ferberyzowac" ale przez ta siore Mka sie musze wstrzymac.wrrrrrrr.musze wreszcie zaczac robic porzadek z tym wszystkim.z jedzeniem juz sie w miare udalo-typu ma stale pory (dzieki temu na spacerki wychodzimy juz bez placzu i na spokojnie).i spania w dzien tez.ogolnie musze powiedziec ze sie troche pogodniejszy i spokojniejszy zrobil jak ma swoj rytm dnia.zostalo wlasnie to nauczenie zasypiania w lozeczku i odstawienie cyca-choc tu bedzie ciezko bo mnie tez jednak troche zal....
:-) ale ilez mozna...w koncu tez bym sie juz jakiegos browara napila ;-)
i stasin tez sie ostatnio przeturlal "az" dwa razy w ta i z powrotem na rozne boki ale finito.mowie mu ze jest cwok i jak tak dalej bedzie robil to w wieku 40 lat bedzie dalej na plecach lezal a ja bede mu o kulach albo w balkoniku podwozic butelke i karmic (tylko ze juz nie z mlekiem a z piwem pewnie). ale zero reakcji.ehhhhhhhh....
:-)
a tak to byl luz dzieki bogu bo nie dalibysmy rady z pampersami przy jego tempie uzytkowania.paczka 64 szt idzie nam w tydzien-10 dni gora. a jak u was?
po kroplach na uczulenie ma spanie niesamowite-2x2h dzisiaj

z uczuleniem u Lilki to kminię właśnie, nie odstawię przecież wszystkiego teraz, bo sobie zafunduję niejadka,moje typy to: ryba, kaszka truskawkowa, albo gluten-z jednej strony czas nie bardzo się zgadza, ale wyczytałam oczywiście na necie, że celiakia się objawia zmianami w okolicach barków, a u niej tam właśnie jest i sobie wkręcam-zobaczymy:-( Likka dzisiaj tak stękała na spacezre, że ją w telefonie słyszałam , jak z D gadałam
ale nie z anmi te numery-kiedyś tak stękała, ja długa do domu, rozbebeszam z tych betów wszystkich, a tam nic
u nas także modelinowe rzeźby wychodzą z poopy mego dziecka
taka tak-plan dnia dzieciaczka to bardzo ważna rzecz- to piszę ja- baba-kapral
w końcu lekarz do rzeczy-cieszę się bardzo i czekam na wieści po badaniach