Cześć.
My nocka koszmar, pobudka o 1ej i koniec, bujaliśmy się 40minut , daliśmy w końcu mm 120 a ona o dziwo wypiła i padła

No ale nie wypiła po kapieli mm bo padła ,tylko cycusia przez sen.Chyba jej moje mleko nie starcza

Z drugiej strony na wieczór wypija tylko 120 bo więcej nie chce no to potem głodna

Ciekawe czy dziś na cyca wstanie o 23ej jak zawsze. Dam cysia bo mi pękają, od rana nie karmiłam bo nie chciała popołudniu. A na noc naszykujemy wodę i damy jak się obudzi o 1-2ej. A ja cały dzień robota.
tiffi ja też zawsze przypinam małą wszędzie od początku żeby w nawyk nam weszło. To ma dobą żonę brat i niech się jej trzyma i docenia bo niedoceniane żony czasem uciekają

Ja już chciałam blender kupić i coś małej pichcić bardziej dorosłego ale dziś znów podjęłam próbę ze słoiczkiem od 6go miesiąca, rosołek z ryżem i mała się krzywi, pluje a w końcu zrobiła się czerwona jak piwonia i wycharczała to co zjadła

Więc my nadal słoiczki od 5go te papki

My tak z M choć bardzo rozrywkowi i towarzyscy to też z czasem zrobiliśmy się takie miśki i tylko sami w domciu choć jak kupiliśmy dom to tyle tych grilli mieliśmy robić

Udanych zakupów.
eijf to chwalić twojego M
ewcik może trzydniówka faktycznie bo przy ząbkach mi się nie wydaje taka wysoka. Zdróweczka dla Marcepanka! Ja kapałam Nadie z gorączką 38 tylko bez główki, tak lekarka radziła. Ja chyba też dostanę bo w sumie mało co już karmię a tak było fajnie bez
peemka oby Antoś już nie zachorował! To prawda, wszystkie dzieciaczki narażone, ja małą niosę choćby w foteliku do dziadków a niech ktoś chory lezie i też się może zarazić. A w sumie nasza zanim nawet do dziadków trafiła to już 2 razy miała mega katar i raz zapalenie oskrzeli i skąd? Raz od tak z powietrza, raz od kuzynki załapała na święta a raz w przychodni gdy była na kontroli
ewcik w pupci chyba jest wyższa o 0,5 stopnia prawda? Ja bym się bała w pupci mierzyć,nie umiałabym się zabrać do tego i nie widzę małej przy tym jak ona normalnie jest upierdliwa

mierzę elektronicznym pod paszką i doczołowym potwierdzam

Mam nadzieję ze już Marcepankowi lepiej?
tweenie no to jak ja, też nie znoszę zakupów dla siebie i tego przymierzania całego

Ja nie wiem czego Ci bardziej życzyć, jelitówki czy ciąży

Jak wizyta koleżanki? Oooo taka petycja byłaby dobra, jak jego mobing przejdzie wszelkie granice to się do was zwrócę o pomoc
eijf kropa a w czopku to faktycznie, mnie zaraz na myśl przyszedł syropek bo my stosujemy.
eijf to faktycznie ciężki start. Dobrze że już wszystko oki i rośnie zdrowo zdolniacha

Mojej królewnie butelkę trzyma służba

Jesli źle założona plomba nie można reklamować?
agatka ja przestaje karmić, jak pisałam dziś szykuję wodę o jak wstanie zwyczajowo 1-2 dostanie mm bo ja nie dam rady co godzina-dwie dawać jej cycka a ona najwyraźniej się nie najada. Niech poje raz a porządnie bo ja potem nieprzytomna a jak spartole w pracy coś to będą straty

Nie znoszę dentysty i boję się strasznie

Zażądam zapłaty za nadgodziny w naturze
tiffi moja marudziła marudziła i ząb wyszedł a ona dalej marudzi i marudzi, jak tak do końca wyrastania wszystkich ząbków będzie to ja zwariuje i w kaftan

Mogłyby się nauczyć juz mówić a nie stresować rodziców dziwnymi dźwiękami czy drganiami

Glon, ale pojechałaś

ewcik biedulek kochany:-( No też spoko że rejestracja finito i co dalej

Zdróweńka i pisz jutro ja się czuje?