eijf
Fanka BB :)
Tiffi-rzeczywiscie nie kazde dziecko raczkuje.niektore od razu rwa sie do wspinania z tym ze podobno dobrze gdy dziecko raczkuje.cos tam z dzialaniem dwoch polkul mozgowych.no ale od dziecka zalezy.
Co do zabawek to moja moze miec setki porozkladanych naokolo à jak t
dojrzy tubke,woreczek,telefon itp to wybor jest dla niej prosty co nie znaczy ze zrezygnuje z ich kupowania bo jednak wiele rzeczy ktore ona sobie upatrzy nie naleza do zabawy.
My dom juz mamy i wiem ze mnostwo kasy idzie ale teraz chcemy zmienic wiec zacznie sie od nowa.
Ja mojej stroj à raczej tankini kupic chce z tym ze dopiero pozna wiosna.nawet juz sobie pare upatrzylam
zawsze to troche cialka osloni à i slodko wyglada
Co do zabawek to moja moze miec setki porozkladanych naokolo à jak t
dojrzy tubke,woreczek,telefon itp to wybor jest dla niej prosty co nie znaczy ze zrezygnuje z ich kupowania bo jednak wiele rzeczy ktore ona sobie upatrzy nie naleza do zabawy.
My dom juz mamy i wiem ze mnostwo kasy idzie ale teraz chcemy zmienic wiec zacznie sie od nowa.
Ja mojej stroj à raczej tankini kupic chce z tym ze dopiero pozna wiosna.nawet juz sobie pare upatrzylam
my to jakoś pod koniec grudnia już na spacerówkę wskoczyliśmy.
taką matkę to powinni nie wiem noo.. dlaczego nic nie można zrobić?!?!?! (wysłałam maila w pewne miejsce, mam nadzieję, ze zrobią coś w tej sprawie :/ )
Zupek żadnych nie chce jeść, a te z mięsem to od razu odruch wymiotny, po gotowanych tak samo. Noo, dziś udało mi się jej wcisnąć kilka łyżeczek jakiś warzyw z indykiem i z owocową nutą.