tiffi1
Fanka BB :)
Oczekiwanie, Maruśka, Ashika... To gdzie wy się podziewacie marki nocne jak ja też tu mam oczy jak 5zł?U mnie również bezsenności ciąg dalszy, a najgorsze że udało mi się kimnąć może na godzinę- półtora i pobudka- teraz znając swój organizm zacznę romans z poduszką ok 5 rano na godzine- góra dwie później- wstanie córka...
Co jest z tą ciążą? W poprzedniej spałam jak susełek nie tylko w nocy
I tak przebudziłam się i po kilkunastu minutach doszłam do wniosku, ze i owszem uzależniłam się od pogaduszek z Wami bo pierwszą myślą było forum... Nie bierzące sprawy, nie sprawy domowe tylko Wy... Nawet zaczęłam się zastanawiać jak wyglądacie każda z osobnaCoś już ze mną nie tak
Co do tego programu- pomyliłam się- na PLANETE o 19.45 jest codziennie "Leksykon ciąży" a "ciąża z zaskoczenia" jest wg programu w soboty od 1:00 w nocy ale tak naprawdę w soboty od 21 już dwa razy odlądałam (bo są po 2 odcinki)
Mruczka- no bez przesady, ile musialybyśmy utyć aby ból krzyża pojawił się tak wcześnie od wagi? Mnie również boli, ale zawsze bolał jak długo nie zmieniałąm pozycji stojącej, a teraz i w leżącej potrafi ćmić... Może rozciągająca się macica i tam "promieniuje" toć na pęcherz- jakby nie patrzeć uciska... Moze też uciskać na ners kulszowy/. Bóle w krzyżu to czasem również sygnał zapalenia
pęcherzaI nie stresuj się dziewczyno wagą bo stres to nie witaminka ani dla Ciebie ani dla dzidzi
I co ja mam dalej ze sobą robić jak słodko kimacie? Chyba znów po necie będę buszować... Ach, jak ja już nie mogę doczekac się wyjazdu do siostry. W środę jedziemy na kilka dni więc nie produkujcie tu za dużo ;-)
No to nieźle emih jak ty tak spać nie możesz. Ja normalnie idę spać koło 24 i wstaję koło 11-ej, no chyba, że mnie ktoś wcześniej obudzi. Pamiętam, że pisałaś coś na temat tego,że lekarz coś mówił na temat twojego nie spania.
agatha61 no ale mój M wczoraj mnie zaskoczył, naprawdę posprzątał co miał posprzątać, no i zrobiło mi się tak miło. Ja dzisiaj mam plan pościerania kurzów, popracowania, pakowanie prezentów i ubieranie choinki. Ale dzisiaj jest mi miło w posprzątanym mieszkaniu. Co prawda okna brudne, firanki, ale co tam....
Cieszę się że wszystko dobrze z twoim maleństwem
ana79 trzymam kciuki, będzie dobrze
Mruczka napisz coś więcej o tej gimnastyce, bo ja też musze się zaspiać, bardziej chodzi o to, bym się lepiej czuła
U mnie również bezsenności ciąg dalszy, a najgorsze że udało mi się kimnąć może na godzinę- półtora i pobudka- teraz znając swój organizm zacznę romans z poduszką ok 5 rano na godzine- góra dwie później- wstanie córka...
Co jest z tą ciążą? W poprzedniej spałam jak susełek nie tylko w nocy 
Coś już ze mną nie tak 
I nie stresuj się dziewczyno wagą bo stres to nie witaminka ani dla Ciebie ani dla dzidzi