eijf
Fanka BB :)
Kropa-masz duzo racji w tych wizualnych powodach zaladania dziewczynce stroju kapielowego
) Przynajmniej u mnie jest to jeden z 3 powodow
a nawiazuje do tego bo tak sobie ogladam nadal te stroje i rozplywam sie bo wg mnie sa przeslodkie
) Wiem,wiem mam juz skrzywienie ale jesli ktos tez lubi cieszyc takim czyms oko to popatrzcie same.Ja poki co usilnie powstrzymuje sie przed kupnem czegos z tej bialo czerwonej serii Pate-de-sable babykledingvoormeisjes bestelt u bij Coccinelle .... podoba mi sie bikini albo caly stroj z tym ze cena stroju mnie troche zniecheca...bikini jeszcze bym przelknela.
jedne bikini tej firmy juz mam i nawet nie mialam czasu by malej przymierzyc ale zrobie to jutro.dosyc male sie wydaje ale mam nadzieje ze bedzie pasowalo.Na stronie jest juz tylko sukieneczka z tej serii i kapelusik.kapelusika tez jeszcze nie mierzylam
a nawiazuje do tego bo tak sobie ogladam nadal te stroje i rozplywam sie bo wg mnie sa przeslodkie
jedne bikini tej firmy juz mam i nawet nie mialam czasu by malej przymierzyc ale zrobie to jutro.dosyc male sie wydaje ale mam nadzieje ze bedzie pasowalo.Na stronie jest juz tylko sukieneczka z tej serii i kapelusik.kapelusika tez jeszcze nie mierzylam

to wystarczy, nie mam potrzeby zakrywania jej gory niczym (oprocz T-shirtow przed sloncem)