Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
, chociaz kiedys jak mała miała cos koło roczku i spała w foteliku i jak sie przebudziła to wyła strasznie ,chyba wystraszyła sie teo gdzie jest a jescze karmiłam to ostatnie pół godz. drogi miałam ja na rekach przy cycku.
nic nie kumam, a nam ostatnio do łózeczka w ciagu dnia nawet nie da sie włozyc

Moja Zuzu dość ładnie ostatnio je, wiele próbuje, choć ma swoje ulubione potrawy i dania... Wiadomo- jak każdy CZŁOWIEK ma kapryśne dni nie jedzenia- albo obżerania się
ehehehe, nas martwi jedynie fakt że zaatakowała ją wczesna próchnica, na którą tak na prawde nie ma rady- albo leczenie na siłę, wiercenie w buzi maluszka który się drze, wyrywa i płacze - a ten obraz jest straszny... albo pod narkozą (zagrozenie jest no i jaki koszt!!!
oszaleli... a więc postanowiliśmy smarować Azotanem srebra żeby zatrzymac próchnicę - niestetyy barwi on ząbkli w miejscach zaatakowanych próchnicą- na czarno- tak będą wyglądać aż wypadną mleczaki... lipa straszna, bo to i tak tylko na ząbki od jeden od trzy, a czwórki jej się psują :-( wszystkie cztery, jestem tym zrozpaczona.... ehhh. Więc u mnie same smutki, troski i problemy... ale nie będę Wam o wszystkim opowiadać. Toż to nie pamiętnik tylko forum. Pozdrawiam Was cieplutko

nie wiem jakiej płci, bo dzieci w tym śnie nie widziałam, tylko lekarza, który mi to mówił, a ja w ogóle nie pamiętałam porodu....