reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Vanilka:
emih uuu jaki sliczny ava:tak::happy2:wypisuje sie z lipcowek bo same laski tutaj ;-)
I z tegoż właśnie powodu koniecznie musisz tu zostać bo tu twoje miejsce dziewczyno :tak::-) Też zastanawiam się nad ava ale "na chwilę" wstawiłam, potem zmienię na jakiś neutralny (jak już będziemy mieć choć "brzuszki" zamknięte i tam będzie można bez obaw zdjęciami się podzielić...) Ps. Trzymam kciuki za wizytę- odrazu napisz co i jak po powrocie, będziemy czekać (no chyba że przydrzemię ;-))

Mammi- ja też ostatnio raz na jakiś czas mam ochotę na Mc Chickena w McDonaldzie, choć normalnie nienawidzę tego jedzenia i tylko po frytki dla małej czasem tam wpadaliśmy... A tu proszę... Najgorsze jest to ze takiej zachcianki nie realizuję odrazu mając nadzieję, ze przejdzie, ale nie.... to siedzi gdzieś w psychice i po 3 dniach a jedziemy... :baffled:

Dzamena, właściwie nawet nie wiem czy powinnam pisać że mi przykro, bo na pewno kochasz tak samo jak zdrowego syneczka... A komunikuje się z Tobą?

reklama
Vanilka będzie dobrze.Co najwyżej ten stres Ci może zaszkodzić więc 10 głebokich oddechów i spokojnie...;-)A co do avatarków to spójrz na Swój.Buzia francja-elegancja:tak:

aisim super,że wszystko w porządku z dzidzią.29 dziewczyn-no właśnie.A lista jaka długa.Niektóre dziewczyny się wpisują,a potem ani jednego posta już nie piszą.:-(

Aisim- świetnie że się pojawiłaś, bo już mnie w lędźwiach strzykało że tak cicho po wizycie... A tu TAKIE DOBRE WIADOMOŚCI! SUPER :tak:

aisim supcio ,ze wizyta udana :happy2::happy2:

mammi my chyba tutaj tylko we dwie w ciamniejszych wlosach :happy2:??

Wiecie co a mnie teraz wogle nie ciagnie do mc donalda ...przed ciaza co jakis czas sobie pozwalalam ,a teraz bleeee ...

emih no ja tez potem zmienie ava jak juz sie troszke rozeznamy kto jak wyglada ....bo jakos dziwnie mi tak publicznie z fotka :/
Kurde musze zaraz przygotowac moja dolna czesc ciala do lekarza :-D:-Dchociaz tutaj nie badaja ginekologicznie no ale roznie bywa wiec wole potem nie wstydzic sie :-D:-D

Vanilka będzie dobrze.Co najwyżej ten stres Ci może zaszkodzić więc 10 głebokich oddechów i spokojnie...;-)A co do avatarków to spójrz na Swój.Buzia francja-elegancja:tak:

aisim super,że wszystko w porządku z dzidzią.29 dziewczyn-no właśnie.A lista jaka długa.Niektóre dziewczyny się wpisują,a potem ani jednego posta już nie piszą.:-(
No wlasnie wpisza sie i nic nie pisza na forum ale na 100%podczytuja :/:baffled: :baffled:

Vanilka ja farbowałam swego czasu na blond bo mój M blondyn i w blondynkach raczej gustuje.Teraz twierdzi,że ja mu się tylko podobam i w ogóle woli brunetki,ale ja tam swoje wiem i widzę;-)Przestałam farbować na jasno bo dosłownie siano mi się z włosów zrobiło.W sumie to w ciemnych czuję się dobrze.
Podczytują i m.in.dlatego ja z tym avatarkiem też niedługo się rozstanę.
Krepuje mnie to,że ja nic o kimś nie wiem, a ktoś czyta o moich odczuciach i wogóle.Was już trochę znam,a dziewczyn,które nie piszą wcale.

Tak wygląda lista palcóweczek!!

MAŁOPOLSKIE
aishika, mammi, kasik1106, rusalla

ŚLĄSKIE + OPOLSKIE
madzik1980, aneta-h, aisim, justaa, rybka78, kama1986

DOLNOŚLĄSKIE
mruczka, ania_pestka, maruśka

ŁODZKIE + MAZOWIECKI
agatha61, dzemana, tiffi1, perla, olvy, supciO

POMORSKIE+ZACHODNIOPOMORSKIE+LUBUSKIE
oczekiwanie, emih, patipaula, geperty,

WIELKOPOLSKIE + KUJAWSKO POMORSKIE
arlecia, atabe, kasiente, isabell4891,

PODLASKIE+WARMIŃSKO-MAZURSKIE
vanillka

LUBUSKI_ŚWIETOKRZYSKIE+PODKARPCKIE
ewa1985

Tak to na obecną chwilkę wygląda!! Ale próbowałam weryfikować listę lipcówek i jeszcze ok 10 dziewczyn się udziela ale nie dało znać!!
Jak macie jakieś sugestie to piszcie!!
W liście umieściłam dane imię nazwisko, miejscość, data urodzenia, telefon i mail!
Oczywiscie niektóre z nas nie podały maila lub telefonu lub nazwiska bo chcą pozostać anonimowe!! Szanuję to i rozumiem!!

Swoją drogą nie wiemcie co z Rusalką!! kurcze od dłuższego czasu się nie odzywa!!:-(

Ostatnia edycja:
Vanilka ja farbowałam swego czasu na blond bo mój M blondyn i w blondynkach raczej gustuje.Teraz twierdzi,że ja mu się tylko podobam i w ogóle woli brunetki,ale ja tam swoje wiem i widzę;-)Przestałam farbować na jasno bo dosłownie siano mi się z włosów zrobiło.W sumie to w ciemnych czuję się dobrze.
Podczytują i m.in.dlatego ja z tym avatarkiem też niedługo się rozstanę.
Krepuje mnie to,że ja nic o kimś nie wiem, a ktoś czyta o moich odczuciach i wogóle.Was już trochę znam,a dziewczyn,które nie piszą wcale.

Ja jak poznalam mojego m to bylam czarna :happy2:ale z czasem coraz jasniejsza i potem blondynka ....ale tez mialam siano od tego rozjasniania poza tym tutaj uslugi fryzjerskie strasznie drogie sa no i ciagle to odrosty....i tak postanowilam wrocic do ciemniejszych ..wiec teraz mam cappucino ..ale moj M ciagle mi du...truje zebym znowu wrocila do czarnych bo on to swira ma na czarne wlosy ...ale ja nie mam wiec i nie bede znowu miala czarnych :-D:-D
Mi tez dziwnie piszemy tutaj o wszystkim praktycznie ,a ktos sobie to czyta :/:/

Vanilka - Choroba ale wole na jej temat tu nie pisac,bo to nie miesce na to jesli ktoś bedzie chciał sie czegos dowiedziec to piszcie na PW.Dzieci kocham strasznie i nie ma dla mnie znaczenia ze jedno jest zdrowe a drugie chore,traktuje je tak samo ,chociaz przyznam sie ze małego bardziej czasami rozpuszczam ale to z racji tego ze jest taki drobny i malutki a nie ze jest chory.Dziewczynki no nie ma co sie zamartwiac na zapas(i kto to mówi)trzeba myslec pozytywnie.Ciesze sie ze u dziewczyn które sa po usg jest ok ,ale wiecie co jedno jest pewne ze jestem jedną z niewielu osób które nie mówią ze nie wazne co bedzie byle zdrowe.Wiadomo ze kazda z nas by tak chciała,ale ja moje dzieci bez wzgledu na wszystko poprostu kocham.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry