Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kama jak bys gdzies spacerowala po sklepach z wozkami to sprawdz mi u was cene tego wozka bugaboo cameleon jak bys mogla;-)
No wlasnie my tez i dlatego chce porownac ceny, a nei chce mi sie jezdzic bo przynajmniej 50km musze zrobic do jakiegos wiekszego miasta;-) a i wiesz po obcym panstwie sie krecic to tez nei fajnie jak sie nei ma celu:-) Jak bys wiedziala ceny innych rzeczy , np. jakies przewijaki czy cos takiego to tez bede wdzieczna za podrzucenie cennika :-)jasne ze sprawdze,sama sie zastanawiam czy kupic tutaj czy w Pl.
No wlasnie my tez i dlatego chce porownac ceny, a nei chce mi sie jezdzic bo przynajmniej 50km musze zrobic do jakiegos wiekszego miasta;-) a i wiesz po obcym panstwie sie krecic to tez nei fajnie jak sie nei ma celu:-) Jak bys wiedziala ceny innych rzeczy , np. jakies przewijaki czy cos takiego to tez bede wdzieczna za podrzucenie cennika :-)
Po ciuszki napewno sie wybiore do niemiec bo sa duzo tansze, a akurat do dzieciecego z ciuszkami mam moze z 2km od tesciowki:-)
no i tak to jest wlasnie z tymi zakupami, czlowiek cos kupi a poznij sie okazuje ze w domu ma to samo za pol ceny kupione.Co do oliwek to się z Wami podzielę, że kupiłam sobie jakiś czas temu oliwkę w żelu PENATEN dla kobiet w ciąży, na opakowaniu jest napisane, że na rozstępy. Jak wróciłam z nią do domu, to przyjrzałam się jej bliżej to się okazało że na rozstępy to tam jest tylko wmasowywanie jej. Porównałam skład ze zwykłą oliwką w żelu johnsons baby i okazało się że skład jest dokładnie ten sam...Oczywiście cena 2x większa.
Slyszałam wiele dobrego o tej serii dla ciężarówek ;-)Ja mam juz zakupiony kremik na rozstepy z ziaji, siostra uzywala i zadnego nei miala. Krem sie nazywa ZIAJKA krem przeciw rozstepom mamma mia.=
no i tak to jest wlasnie z tymi zakupami, czlowiek cos kupi a poznij sie okazuje ze w domu ma to samo za pol ceny kupione.
Ja mam juz zakupiony kremik na rozstepy z ziaji, siostra uzywala i zadnego nei miala. Krem sie nazywa ZIAJKA krem przeciw rozstepom mamma mia. Ja jeszcze niczego nei uzywam bo w sumie skora wcale nei naciagnieta, nie swedzi ani nic sie nie dzieje, ale tak mysle ze profilaktycznie moze trzeba zaczac;-)

hej piękne
Nie chce mi się dzisiaj jeśćobudziłam się o 11 wypiłam herbatke i czekam na głód- ale nie przychodzi, za to troche mnie mdli, czyżby mdłości wróciły
zazdrosze wam tych sanekja dziś sama cały dzień to jedynie przez okno sobie na śnieg popatrze...
Mam do was pytanie- czy macie wszystkie zęby wyleczone< Vanilki nie pytam;-)> bo ja nie i własnie nie wiem czy się zmusić i iść? bo czytałam że nie wolno tak w ciązy chodzić...ale czy to nie przesada?sama już nie wiem.