reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

jak juz bedzie tak daleko ze zaczne mnie to interesowac to z pewnoscia napisze bo narazie to nie ciagnie mnie jakos do kupowania ciuszkow i ogladania wozkow,lozeczek itp.
chyba jakas inna jestem;-)

Nie wiem czy taka inna bo mnie tez jakos nie w glowie takie rzeczy :rolleyes: a co do kupowania ciuszkow to jeszcze masa czasu jest pol roku przeciez to po co mam sie spieszyc jakos nawet myslec mi sie nie chce o wyprawce

Co do brzusia tez stosuje oliwke i nie swedzi bardzo w poprzedniej ciazy tez tak robilam i wlasciwie nie mam rozstepow ale moze tym razem skusze sie na jakis kremik bo wiek juz nie ten :sorry2: a uzywalam ziajii kosmetykow ale inncyh serii i bylam bardzo zadowolona :tak::-)

reklama
Slyszałam wiele dobrego o tej serii dla ciężarówek ;-)
witam dziewczynki!
a my mamy w domu grype zoladkowa :baffled:
tzn. mnie narazie nie dotknelo, ale M juz 3 dzien sie meczy, a synek 2...
z tym ze synus znosi to bardzo lagodnie, pewnie dlatego, ze dostaje przeciwciala w moim mleczku :tak:
zeby na mnie tylko nie przeszlo...
jesli chodzi o krem Ziaji to potwierdzam :tak:
ja uzywalam wlasnie "Ziajki" i olejku "Babydream" z Rossmann'a

Kama my tez nic jeszcze dla dzidzi nei kupujemy;-) Ale wiesz tak pisze zebys pamietala o nas:-) Bo moze akurat gdzies bedziesz w sklepiku i cos zauwazysz fajnego:tak: Ja dopiero w 7 miesiacu bede chyba cos zakupowala, wydaje mi sie ze to bedzie juz odpowiedni czas bo moze brzusio nie bedzie jeszcze tak przeszkadzal i humorow takich wielkich ni bedzie:-D

perla grypa żołądkowa to straszne paskódstwo, uważaj żebys się nie zaraziła:tak:

własnie wszyscy polecają oliwke- by się w ciązy smarować, a ja tak nie lubie bo potem jestem cała tłusta:zawstydzona/y: nie przeszkadza wam to?

ja też zakupy zaczne gdzieś chyba koło kwietnia...wczoraj pierwszy raz byłam obejrzeć wózki- coś mnie natchneło jak byliśmy w centrum, ale na wszystko przyjdzie czas;-)

no to chyba się wybiore do tego dentysty...

hej dziewczynki
ja w temacie zębów - bo jutro do dentysty idę :-) lekarz powiedział, że najważniejsze, zeby kamień zdejmować, bo w ciąży ponoć dziąsła się osłabiają. Któraś z was pisała już o krwawiących dziąsłach. Poza tym oczywiście wszelkie boląc stany zapalne zaleczyć trzeba. Wszelkie bakterie są niebezpieczne dla zdrowia. Mój chłopak w tym roku miał wyrywany ząb mądrości, niestety nie dostał żadnego leku (ponoć się coś daje - po wyrwaniu). Chwilę później miał zawał - być może powodem był ten właśnie ząb. CZasami się tak zdarza. Jakieś bakterie przedostają się do krwiobiegu i moga zaszkodzić sercu.
Ja właśnie przez to się zdecydowałam jakieś 2 tygodnie temu na dentystę. Jestem straszny panikarz, a ósemka mnie już dawno pobolewała od czasu do czasu, tylko tak się bałam dentysty, że nie szłam z nią. Ale w ciąży sobie pomyślałam, że jak ten ząb ma zaszkodzić dzidziusiowi to idę. No i okazało się, że od razu do wyrwania. Jeszcze mi dentystka powiedziała że w ciąży trzeba koniecznie leczyć zęby zanim zaczną boleć, bo jak bolą to już tylko kanałowo. A w ciąży się nie da, bo do kanałowego trzeba rentgena. Więc idźcie koniecznie sprawdzić ząbki. :-)

perla grypy żołądkowej współczuję.Nienawidzę jej bo na ogół wszyscy w domu chorują.Ważne,że synek łagodnie przechodzi bo niestety takie dziecko szybko się odwadnia.Najbardziej boję się żeby mój mały właśnie grypy żoładkowej albo rotawirusa nie złapał.Zdrówka dla synka i M;-)

kama korzystaj z tej nudy bo jak dzidzia się urodzi to czasu dla sibie będzie niewiele:tak:Chciałabym mieć jedno popołudnie tak tylko z M.Oj dobrze wiem jakbym je spozytkowała;-):rolleyes2:

Vanilka dla Ciebie na zachętę do przyjazdu do kraju Polski Snieg w załączniku;-)Synek minkę na fotce ma niewyrazną,ale bawiliśmy się świetnie:happy2:
Na rozstępy też mam babydream.Jest stosunkowo tani i dobry,poza tym oliwka johnson&johnson w żelu.Na razie wystarcza i skóra nie swędzi.

Załączniki

• bubus 028.jpg
    bubus 028.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 47
perla grypy żołądkowej współczuję.Nienawidzę jej bo na ogół wszyscy w domu chorują.Ważne,że synek łagodnie przechodzi bo niestety takie dziecko szybko się odwadnia.Najbardziej boję się żeby mój mały właśnie grypy żoładkowej albo rotawirusa nie złapał.Zdrówka dla synka i M;-)

kama korzystaj z tej nudy bo jak dzidzia się urodzi to czasu dla sibie będzie niewiele:tak:Chciałabym mieć jedno popołudnie tak tylko z M.Oj dobrze wiem jakbym je spozytkowała;-):rolleyes2:

Vanilka dla Ciebie na zachętę do przyjazdu do kraju Polski Snieg w załączniku;-)Synek minkę na fotce ma niewyrazną,ale bawiliśmy się świetnie:happy2:
Na rozstępy też mam babydream.Jest stosunkowo tani i dobry,poza tym oliwka johnson&johnson w żelu.Na razie wystarcza i skóra nie swędzi.

Ale slodziak :happy2::happy2::happy2::happy2:jaki opatulony hihi
Jeny niedawno moj byl taki -kiedy ten czas zlecial :confused:
Sniegu duzo az zazdrosze bo tutaj slonce .

mamajulia Ja w poprzedniej ciazy mialam kanalowe bez rtg i teraz tez mam zatrutego i beda leczyc kanalowo .

perla nie zazdroszcze tej grypy :baffled:

atabe przypomnialas mi czas na pozbycie sie ava.bo dalej zle sie czuje z tym foto :/

reklama
Synek opatulaony,a buzię i tak miał czerwoną jak buraczek jak wracalismy do domu.W sumie to tej zimy był pierwszy raz na sankach.Wcześniej chorował.

Do góry