• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2010

atabe ja tez nie naleze do przesadnych wiec zafarbuje bo jak ja sie ludziom na uczelni pokaze z takimi odrostami :zawstydzona/y: a w ogole to jestem starosta i musze zrezygnowac bo nie bede dzwigac ich indeksow do wpisow ani mi sie sni. A jesli chodzi o farbowanie to wszystko mi smierdzi i najbardziej sie boje ze jak juz otworze farbe to skoncze z panem k za pan brat :zawstydzona/y::-(

reklama
Kontrole z ZUSu wiem,że robią,ale czy ciężarnym nie mam pojęcia.Z tego co wiem,nawet taka kontrola w domu musi być wczesniej zapowiedziana i raczej nikt z nienacka nie wpadnie sprawdzać,czy aby napewno leżymy;-)A poza tym jak udowodnią,że L4 jest trochę naciągane.Tego czy były plamienia i bóle brzucha nikt nie jest w stanie sprawdzić.
U mnie dziś zupa pieczarkowa i gołąbki a deser lody-oczywiście truskawkowe;-)

Vanilka też już czuję mocno ruchy:tak:Nie są to wiadomo jeszcze mocne kopniaki ale uczucie cudowne:happy2:A w którym miejscu czujesz dzidziusia?Mój jest po lewej stronie gdzieś w połowie między spojeniem,a pępkiem.

Witam się dziewczyny!

Ja jeszcze nic nie czuję,a juz bym bardzo chciała.

co do farbowania to ja też przed świętami farbowałam ale szamponem

Idę się szykować bo o 17.30 mam wizyte u ginka,stresik mały jest, później dam znać

Vanilka też już czuję mocno ruchy:tak:Nie są to wiadomo jeszcze mocne kopniaki ale uczucie cudowne:happy2:A w którym miejscu czujesz dzidziusia?Mój jest po lewej stronie gdzieś w połowie między spojeniem,a pępkiem.
Ja od kilku dni czuje juz naprawde fajne wyraziste ruchy :happy2:
Wczesniej takie syranie bylo ,a teraz normalnie czuje jak dzidzia fika :happy2:
Kopniaczka nie ma jeszcze ale i tak ruchy cudowne :happy2::happy2:
Na tej samej wysokosci czuje miedzy pepkiem a spojeniem tak w polowie :tak:
po ktorej stronie ciezko powiedziec ,dzisiaj czuje po prawej a kilka dni temu czulam po lewej :happy2:

atabe Ty juz czujesz ??bo my prawie ten sam wiek ciazy :happy2:

Ashika Ten mi nie dodaje ..ale jak chcialam zmienic to niektore dodawaly :/

Ja tez niedawno robilam blad pasemka ..:)

Mam proche spokoju ...M poszedl z mlodym poszalec na sniegu ...tez bym poszla ale jeszcze sie doprawie bardziej ...wole nacieszyc sie cisza w domu :happy2:

Ostatnia edycja:
Vanilka mądra decyzja:tak:Mój też na sankach,na górce z Izabelcią tzn.już wracają.Pogoniłam ich bo zadanie jescze nie odrobione.O synek się właśnie obudził i śmieje się łobuz mały.Zmykam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry