• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2010

ale sie nakrecilyscie na te kontrole:-) my musimy leciec do UK na tydzien a ja na l4 i moja matka tez panikuje:d ale my musimy na badanie jechac wiec latwo udowodnic ze mielismy wypadek i musielismy byc...poza tym nie ma co sie nakrecac;)

ide p[ozmywac bo caly dzien przed lapciakiem spedzilam:P

reklama
no to wracam do tego co bylo :tak:
chyba dzis pogoda cos nam plata z cisnieniem bo ciichutko wszedzie :-( to ja sie zbieram po synka do przedszkola i moze jakis obiad mi po drodze do glowy wpadnie ;-)

A ja nawet nie wiedział, że ciąże się sprawdza :confused:, wezwanie na kontrolę jeszcze ok, ale w domu, żeby nachodzić :szok:.

A właśnie jestem po zakupach i nawet nie rozpakowałam tylko do kompa, boszszsz, cały dzień nic nie robię :wściekła/y:, a na obiad zupa literkowa :-) (czyt. pomidorowa z makaronem literkowym).

A ja nawet nie wiedział, że ciąże się sprawdza :confused:, wezwanie na kontrolę jeszcze ok, ale w domu, żeby nachodzić :szok:.

A właśnie jestem po zakupach i nawet nie rozpakowałam tylko do kompa, boszszsz, cały dzień nic nie robię :wściekła/y:, a na obiad zupa literkowa :-) (czyt. pomidorowa z makaronem literkowym).

musze kupic taki makaron kto go produkuje???

A wlasnie mozna farbowac wlosy czy nie? bo ja powinnam ale mam obawy :zawstydzona/y:

I ja sie dzisiaj witam, lepiej późno niż wcale:-)

Mam dzisiaj same zawirowania organizacyjne w pracy i w domu i nawet wcześniej nie miałam czasu zajrzeć. Ufff prowadzenie działalności bywa uciążliwe...
Moj tata jak zwykle coś przekombinował i spóźnie się do przedszkola po Majkę, ale mam nerwy na niego, wiedział, że ma ją dzisiaj odebrać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzisiaj wizyta u gina, na 17.45, dam znać wieczorkiem czy wszystko ok, mam stresika, a tu dodatkowe stresy mi tata funduje, buuu:-(

Agata

Ashika- ja 3 tyg temu rozjaśniałam włosy:tak: nie dałabym rady z takimi odrostami dłużej...nikt mnie nie nastraszył, nie był przeciwko więc ok. Ale ja ogólnie jestem z tych mniej przesadnych;-)

Ale mam leniaaa...to L4 faktycznie czasem kontrolują, koleżanka tak miała, bo była zatrudniona w 2 miesiącu ciąży...ale dla mnie to jest paranoja:confused:
Faktycznie mało tu dzis o jedzeniu piszecie- ja zjadłam sałatke i pasek czekolady;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry