Ashika
.
ja mam nadzieję, że mnie nie będą ścigać na komisje, bo w szpitalu byłam na podtrzymaniu...

a to wymyslilas wiem ze PIS daje czadu ale litosci
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja mam nadzieję, że mnie nie będą ścigać na komisje, bo w szpitalu byłam na podtrzymaniu...

a to dobre!!!

gin powiedział, ze lepiej teraz usunąc, bo nie wiadomo czy się to nie rozrośnie, a im starsza ciąża tym gorzej <np z gojenim rany>... musze się jakoś pozytywnie nastawić do tego zabiegu, bo narazie się strasznie boje...

Bylo kiedys glosno o tym. A najlepsze ze sie czepiaja jak nei ma cie akurat w domu
A moze ja akurat na wizycie jestem nie:-)

ja w poprzedniej ciazy bylam od 2 misiaca na zwolnieniu do samego konca i nikt mnie nie sprawdzal czy mam brzuch czy niedziewczyny ale to prawda ze ZUS sprawdza kobiety w ciazy, sprawdza czy naprawde masz brzuchBylo kiedys glosno o tym. A najlepsze ze sie czepiaja jak nei ma cie akurat w domu
A moze ja akurat na wizycie jestem nie:-)

A to niby dlaczego?
Hmm tyle afer z lewymi zwolnieniami, i nikt jakoś tego nie sprawdza, nie wydaje mi się, żeby mieli się brać za ciężarówki ;-)