• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2010

reklama
dzwoniłam do gin- powiedział, ze jeżeli zabieg jest w znieczuleniu miejscowym to nie ma bezpośredniego zagrożenia dla ciąży, nie wiem czemu ten chirurg tak mnie nastraszył:baffled: gin powiedział, ze lepiej teraz usunąc, bo nie wiadomo czy się to nie rozrośnie, a im starsza ciąża tym gorzej <np z gojenim rany>... musze się jakoś pozytywnie nastawić do tego zabiegu, bo narazie się strasznie boje...

dziewczyny ale to prawda ze ZUS sprawdza kobiety w ciazy, sprawdza czy naprawde masz brzuch:-D:-D:-D:-D Bylo kiedys glosno o tym. A najlepsze ze sie czepiaja jak nei ma cie akurat w domu:baffled: A moze ja akurat na wizycie jestem nie:-)

Ashika Izabelcia od początku wiedziała o mojej ciąży.U mnie to tak nie do końca córa wie,że M nie jest jej ojcem biol.Niby pamięta jak mieszkałyśmy same,ale chyba tak chce w to wierzyć,że udaje niewiedzę.Poza tym M strasznie na mnie naskakuje jak chcę jej o tym mówić.Zawsze jest wtedy awantura,więc odpuszczam.On strasznie ją kocha i woli,żeby narazie niewiedziała.Ja wiem,że nie powinno się okłamywać dziecka i powinna znać prawdę,ale nie potrafię tego M wytłumaczyć.Poza tym cała ciąże upewnialiśmy Izabelcię w tym,że bardzo ją kochamy,miała trochę taryfę ulgową.Pozwalaliśmy jej też uczestniczyć w zakupach dla dzidzi,w przygotowywaniu wszystkiego,tłumaczyłam jej,że będę miała trochę mniej czasu dla niej.Kupiłam jej nawet Baby Born,żeby też miała się kim zajmować;-)

dziewczyny ale to prawda ze ZUS sprawdza kobiety w ciazy, sprawdza czy naprawde masz brzuch:-D:-D:-D:-D Bylo kiedys glosno o tym. A najlepsze ze sie czepiaja jak nei ma cie akurat w domu:baffled: A moze ja akurat na wizycie jestem nie:-)
ja w poprzedniej ciazy bylam od 2 misiaca na zwolnieniu do samego konca i nikt mnie nie sprawdzal czy mam brzuch czy nie :-D
No chyba ,ze teraz cos pozmieniali i chodza sprawdzaja :happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry