reklama

Lipiec 2010

reklama
Joaszka Gratulacje:-)
Ja mimo tego ,ze mam juz moja kochana 2 dzieciaczkow, tez nie moglam uwierzyc w 2 kreseczki na tescie, dopiero po badaniu z krwi naprawde do mnie dotarlo, ze znowu bede mama.Jeszcze raz gratuluje:-).
Teraz juz na prawde dobrej nocy

Witam wszystkie Mamusie niedzielnie:-)Chyba jeszcze wszyscy spia - zazdroszcze;-) ja niestety dzis pracuje, wiec nie uda mi sie poleniuchowac.Samopoczucie mam dzis niestety niespecjalne i najchetniej polezalabym w lozku i zwyczajnie sie poobijala.W ciazy takie wachania nastroju sa chyba normalne wiec sie nie przejmuje.Gorzej z mdłosciami, strasznie mi dokuczaja:eek:.Moze ktoras z was moglaby cos na nie polecic?
Sprubuje znalezc chwile w pracy, zeby zrobic suwaczki. zycze wszystkim super w niedzieli.
Pozdrawiam mamusie i ich fasolki:-)

Dzień dobry :-)
Mammi, ja niestety codziennie od kilku lat wstaje ok 6.oo (teraz 7!) ale to i tak lepiej bo moja córa pierwszy rok życia wstawała o 4.30-5.00- to była dopiero masakra :szok: Nie zazdroszczę pracy w niedzielę, choć właściwie to przy mdłościach żadnej nie zazdroszczę- ja narazie takowych nie miewam. W poprzedniej ciązy przez chwilę gdy miałam- jadłam na czczo banana :-)

Mi za to od wczoraj przeraźliwie zimno choć w domku 24C...

reklama
Dobry :-D:-D.

Ale mi się dobrze spało wyspałam się jestem wypoczęta, zjadłam śniadanko, ach jak mi dobrze domowa wędlinka jednak jest super mniam mniam........
To co wy planujecie na dzisiejszy dzień drogie dziewczyny :-D:-D?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry