Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja od czasu do czasu tez sie kawki napije a kwasu tez nie bralam caly czas dopiero jak ujrzalam na tescie 2 kreseczki to znowu zaczelam lykac
no to fajnie wyszlo z tym mezulkiem,najwazniejsze ze sie udalo

Hej dziewczyny:-)
Błagam pomóżcie! Dopadło mnie jakieś przeziębieniegłowa mi pęka i nos zatkany, ogólnie czuję, ze opadam z wszystkich sił... Znacie jakieś specyfiki, które mogą mi pomóc,a nie zszkodzą bąbelkowi??? Nawet nie podnosze się z łóżka, nic mi się nie chce i sama jestem cały dzień
![]()

my tez jeszcze nie po slubie-wszystko jeszcze przed nami![]()
To tak jak my rodzice już nam wszystko szykują przynajmniej moi :-):-):-)

my też wynajmujemy kawalerkę;-) narazie jest ok, ale nie wiem jak dlugo się pomieścimyKomu dobrze...My na swoich nie możemy liczyć niestety (finansowo). I u nas nie jest bogato. Ale na szczęście nie zależy mi na weselichu, więc jakoś damy radę:-)
No i nie mamy mieszkanka...Wynajmujemy kawalerkę...Trzeba będzie na większe zmienić. Dostałam propozycję od koleżanki, 2 pokojowe mieszkanko, tylko droższe niestety...no i koleżanka nie wie jeszcze o dzidzi...i nie wiem jak się zaopatruje na dziecko w mieszkaniu....
![]()
A i witam nową mamkę:-)

ale się uśmiałam w duchu... u mnie to samo- KAsia nie chce słyszeć o bracie tylko siostra i koniec
i z jajnikami to samo- w poprzedniej prawy, teraz odczuwam lewy- tatus by się ucieszył