reklama

Lipiec 2010

Witam się i ja:)
Mam 27 lat i ponad 2 lata jestem mężatką. Mam synka Piotrusia, który ma 15 miesięcy. Mój termin porodu wg OM to 16 lipiec. Mam nadzieje, że mnie przyjmiecie do swojego grona i że będziemy się razem wspierać przez te 9miesięcy a pewnie i dłużej:)

reklama
Synuś właśnie śpi więc ja mogę coś więcej napisać. Zanim zrobiłam test już wiedziałam, że jestem w ciąży...wszystko się powtórzyło jak z 1 ciążą, dzidzia się zagnieździła w dniu spodziewanej miesiączki-lekkie krwawienie, ból nerek i jajników i na tym koniec, dodatkowo niesmak w buzi wieczorem, tzw.metaliczny posmak. Mężowi powiedziałam zanim test zrobiłam, ale ja już wiedziałam że test to tylko potwierdzi. Wczoraj test i 2 kreski...a więc oczekujemy 2 bąbelka.

Witam wszystkie mamuśki, ja niestety na razie nią nie będę bo wczoraj nawiedziła mnie ta wstrętna @:sad: Wam wszystkim życzę pięknie przeżytych miesięcy ze skarbami pod serduszkiem. Buziaczki

Witam się i ja:)
Mam 27 lat i ponad 2 lata jestem mężatką. Mam synka Piotrusia, który ma 15 miesięcy. Mój termin porodu wg OM to 16 lipiec. Mam nadzieje, że mnie przyjmiecie do swojego grona i że będziemy się razem wspierać przez te 9miesięcy a pewnie i dłużej:)[/QUOTE

witam w naszym gronie:-)

a ja pospalam jeszcze troszke i zaraz biore sie za jakies jedzonko bo nawet jeszcze sniadanka nie zjadlam;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry