reklama

Lipiec 2010

Na razie to nie będę brała- bo nie chcę, żeby wiedzieli w pracy, a jak powiem, żeby nie zaznaczali ciąży, to mniej kaski. A teraz kaski dużo trzeba, bo witaminki, lepsze jedzonko, kasa na badania...a tak a propo-może polecisz dobrego gina w Białym? Najlepiej na NFZ...

Ostatnia edycja:
reklama
Moim i mojej mamy ginekologiem jest Biedrycki bardzo dobry lekarz co prawda nie wiem czy najbliższe USG zrobię u niego ale to on będzie mnie prowadził:-D
:-) ja też wybieram się do Biedryckiego. Koleżanka go chwaliła, więc pomyślałam, że i ja się wybiorę.Ciekawe na kiedy nam się uda umówić...Ja dzwonię jutro i mam nadzieję, że nie będę musiała długo czekać. Jak nie to chyba pójdę gdzieś prywatnie

dolaczam do zyczen - 100 lat!
mi stuknie 27 za 2 dni - tj 10 listopada:-)

i dziewczyny przywoluje do porzadku- straszne z Was smutasy- TRZEBA MYSLEC POZYTYWNIE!!!
urodzimy za 8 m-cy zdrowe, piekne dzidziusie!!!:-):tak::tak:

Kurcze, jak wyliczałam sobie termin na e-dziecko wyszło,że 9 lipca, na innym portalu to 3 lipca...oba terminy przy cyklach 26 dniowych...chyba dam spokój z tymi internetowymi wyliczeniami, poczekam co gin powie. A wiadomo, że mało kto w terminie rodzi, więc może się okazać, że i w czerwcu będzie po rozwiązaniu:-)
Dobranoc Ciężarówki:-)

dolaczam do zyczen - 100 lat!
mi stuknie 27 za 2 dni - tj 10 listopada:-)

i dziewczyny przywoluje do porzadku- straszne z Was smutasy- TRZEBA MYSLEC POZYTYWNIE!!!
urodzimy za 8 m-cy zdrowe, piekne dzidziusie!!!:-):tak::tak:
Dziekuje serdecznie, to jestem od ciebie o 1 dzien starsza :-):-)bo ja 9 list :-):-) i dolanczam sie do przeslania!!!!!

reklama
Ja też myślę,że termin terminem , a dzieciaczki pewnie różnie przyjdą na świat :)
Moja mała przyszła na świat aż 3 tygodnie przed terminem, więc myślę,że ostatecznie, gdy wszystko pójdzie dobrze to pewnie będę czerwcówką :)

Wiecie co, wczoraj się nie oparłam pokusie i poszliśmy na basen, miałam nie wchodzić, ale... pomyślałam sobie,że ja raczej infekcji nie łapię więc myślę ,że powinno być ok. Po baseniku czułam się wspaniale i dzisiaj też byliśmy:eek:

Pozdrawiam!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry