reklama

Lipiec 2010

malewa czuwaliśmy z M po pół nocy,a o 6 rano Szymonka wzięła do siebie teściowa.Bawili się,a my jeszcze pospaliśmy.U mnie może trochę bardziej wszyscy pomagają i troszczą się też o mnie, bo ostatnią ciążę straciłam.:-(Właśnie po tygodniowym pobycie z małym w Szpitalu(nisiłam go sporo) i na dodatek pracy w ciągu dnia po 7-8 godz.:-(Po prostu organizm nie wytrzymał takiego stresu i zmęczenia:-(.
Ale koniec smutania.
Napewno poczujesz gdzie jest kres Twojej wytrzymałości,ja to zlekceważyłam.
Jest masa mamuś,które pracują do końca ciąży,dbają o dom,zajmują się dziećmi i rodzą zdrowe maleństwa.Jeden organizm-drugiemu nie jest równy.
Skoro nie czujesz się przęmęczona to tylko pozazdrościć takiej super kondycji:tak::happy2:

reklama
Pewnie,że czuje się zmęczona ale myśle że jutro to odeśpie. Bardzo mi przykro że straciłaś ciąze, może nie wiem co to do końca znaczy, ale częściowo tak bo też poprzednio byłam w szpitalu 2 razy z zagrożenie... Ale nie chce tego pamiętać.
...smutno mi się zrobiło.
mammi niech synek wraca do zdrowia szybciutko.
Ja musze iść troche ogarnąc kuchnie po nocnych harcach mojego M

A ja się witam z rana :)
Mój ból głowy troszkę odpuścił-nadal mnie boli ale dużo mniej-tak ćmi.
Mam nadzieję ,że przejdzie..
Dzisiaj mam najazd znajomych bo M. wyprawia urodziny-muszę być w dobrej formie.
Ja sie nawet wyspałam-więc współczuje wszystkim niewyspanym.Za oknem ciemno i buro-nic się nie chce-a muszę się za sprzatanie wziąść :(

Witam porannie:-D:-D

Nie było mnie tu kilka dni i patrze ze sporo się dzieje :-D:-D. No u mnie w sumie tez dlatego nie miałam czasu ale jest wekeend i wszystko nadrabiam :-). Wczoraj byłam na USG i bede miała Córcie ale podekscytowana jestem tym :laugh2:. Czesc postów nadrobiłam ale to jeszcze nie wszystko wracam czytac :-)

Witam dziewczynki i uciekam bo mamy dzis zaplanowana wizyte u babci na sanki synkowi sie nie spieszy a babcia juz wydzwania za nami (ona chodzi spac jak wy przed 22 ale wstaje za to prawie jak ja usypiam). Tak wiec znikam papa

maruska wspolczuje bardzo nie sadzilam ze jestes bo bym wlaczyla forum, dzis jakis koszmar usnelam ok 5:30 a wstalam o 8:00:szok: tego jeszcze nie bylo, pomijam juz ze co 20 min sie budzilam ehh szkoda slow

mammi oby dzisiaj bylo lepiej z synkiem, trzymam kciuki

madzik powodzenia

malewa przeprazam,jeżeli Cie zasmuciłam.Nie to było moim zamiarem.:sorry2:

madzik miłej imprezki

Ashika dzięki za kciuki:happy2:

Gepery smacznego:-)

Hejka :happy2:
Melduje sie juz z UK .
Lot jakos przezylam bo juz mi sie to nudzi :baffled:
M zadowolony ,ze wkoncu ma swoich domownikow i nie jest juz sam :tak:
Obudzilam sie w nocy i pierwszy raz od 3 miechow zachcialo mi sie przytulania,a tu zakaz buuuuuuu..no ale inaczej sobie poradzilismy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D

Rybkabiel Gratuluje corci !!!!!!:happy2::happy2::happy2:

atabe Milego weekendu u rodzicow :-p

Tyle pamietam z tych kilku przeczytanych stron .
Spadam robic sniadanie ,potem jakies zakupy trzeba zrobic bo m jechal na pizzy tylko :-ppotem obiadek moj rosolek z polskiej kury :-p:-p
Milego dnia :*

To i ja się witam na chwilę i będę znikać, bo mam zaplanowany dzień rozrywek z córą poza domem, choć nie wiem czy dam radę, ponieważ, aż... jasna chol***, (za szybko się pochwaliłam ze te bóle głowy miałam po dawce kwasu foliowego). Jeden dzień przerwy i... masakra... zmiana położenia głowy i już nie wiem czy bardziej głowa, oczy czy uszy bolą :baffled: M mówi że może jeszcze stężenie w organiźmie zostało, a brałam (mammii pytałaś) feminatal Dha, tam jest 0,4 ale plus dawkę foliku- tak kazał lekarz (z tego co poczytałam po necie pewnie anemią się sugerował). A w FeminatalN faktycznie jest 0,8 dawka :szok:

Malewa, również podziwiam: roczne dziecko, ciąża i nocki- no nie wiem czy dałabym radę :baffled:

Atabe- a jak tam zdróweczko Twoje że chcesz jechać w gości? Nie załatwisz sie bardziej? Ps. Naładowania akumulatorków życzę...

Rybkabiał: gratuluję córeczki :tak: Lekarz był pewien, czy dał CI jakieś szacunki procentowe?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam porannie:-D:-D

Nie było mnie tu kilka dni i patrze ze sporo się dzieje :-D:-D. No u mnie w sumie tez dlatego nie miałam czasu ale jest wekeend i wszystko nadrabiam :-). Wczoraj byłam na USG i bede miała Córcie ale podekscytowana jestem tym :laugh2:. Czesc postów nadrobiłam ale to jeszcze nie wszystko wracam czytac :-)

Gratuluję córci.:tak:

Witam się z rana :-)
Ja znowu zmęczona wstaję spać nie mogę-ciągle to samo mi się sni(za dużo o tym myślę)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry