reklama

Lipiec 2010

czesc dziewczyny.
ashika, maruska ja tez nie moglam zasnac. ale to co dla mnie pozno, to dla was pewnie wczesnie :-). zasnelam dopiero o 1 :-(bardzo mi was za-takie niewyspanie odbiera zupelnie sily i energie. moze faktycznie jakies ziolowe leki by pomogly...
mammi mam nadzieje ze synus troche lepiej? powoli powoli i wyzdrowieje
malewa ja cie podziwiam...nie dalabym rady na nocki teraz pracowac.ja w ostatnie dni pracy (mam prace stojaca-caly dzien na nogach) to prawie mdlalam. moze powinnas porozmawiac w pracy z szefem zeby dostosowac Ci warunki pracy do Twojego stanu. moja znajoma pracowala na zmiany i po rozmowie z szefem nie chodzi juz na nocki a tylko na 1 i 2 zmiane
rybkabial GRATULUJE!!!:-):tak: b mila wiadomosc :-)

a tak z innej beczki to wiecie co??? chyba poczulam dzidziusia :-):-):-) po prawej stronie brzucha takie jakby trzepotanie/obijanie sie delikatne.i na pewno nie byly to odglosy zoladka :-)

reklama
Ja dzisiaj od rana czekam na ruchy maluszka, bo boję się , że przez to przeziębienie zaszkodzę ciąży. Nie mam gorączki, ale w nocy bolało mnie gardło, a teraz mam mega katar...

a to nie slyszalam o tej cebuli... jedz duzo czosnku-to podobno naturalny antybiotyk. ja kiedys wyczytalm o goracej wodzie z miodem i duza iloscia cytryny, ze niby pomaga i jak mnie bralo przeziebienie to pilam i przeszlo b szybko.a Ty juz czulas wczesniej ruchy dziecka?

Rybkabial gratuluję dziewczynki :tak:.

Louise z twojego opisu wynika, że to ruchy :tak::-), a mi też się zdaje, że kilka razy czułam, ale sobie pomyślałam, że jeszcze chyba za wcześnie :confused:, zresztą czułam dwa dni pod rząd, a potem przez dwa dni nie, a wczoraj znowu tak, no ale pewności jeszcze nie mam, choć uczucie identyczne jak w pierwszej ciąży :tak:.

Witam
ja własnie z pracy wróciłam, ale jestem padnięta, chętnie bym sobie pospala tylko jak to dziecku wytłumaczyć, a M do pracy juz pojechał
Maruśka a nie możesz niczego na sen sobie łyknąć, ja pamietam na końcówce poprzedniej ciązy tez nie moglam spać i gin mi zapisal jakies leki ziolowe i pomogło

hej
ta bezsenność mnie zaskoczyła, więc nic nie mam. nigdy nie miałam problemu ze snem, raczej mega śpiochem jestem:-) a co do kataru, pomógł mi czosnek lekko rozdrobniony na talerzyku koło łóżka - inhalacja czosnkowa :-) polecam

hej dziewczyny!

ja własnie wróciłam z praktyk,ale masakra było wstać o 6:wściekła/y:

rybkabiala super,gratulacje

vanilka fajnie ze szczęśliwie dotarłaś,smacznego rosołku

madzia udanej imprezki

maruśka oj to pewnie nieprzytomna jeteś biedactwo,drzemnij się w ciagu dnia

malewa podziwiam,ja bym nie dała rady za nic w świecie

i reszcie lipcóweczek milego dzionka

ide trochę posprzątać,potem obiadek i wybieramy się do znajomych,a kumpela tez w ciaży tylko w 5 miesiacu,to będą wspólne tematy:-)

tiffi no płucze ale jest okropna:wściekła/y: mam nadziej, ze pomoże.

dobrze, ze już ci lepiej, musisz się troszke rozjadać jakimiś lekkimi rzeczami:tak:
Jak ja się podziębiłam to tak się kurowałam i do tego zrobiłam sobie syrop z cebuli - polecam. 2-3 cebule w plastry do słoika zasypujesz cukrem ok 2 łyżek i zakręcasz, jak puszcza sok piszesz kilka razy dziennie. Jeszcze oczywiście czosnek, woda z cytryną i miodem. A ty jeszcze się gdzieś wybierasz dzisiaj, zamiast wyleżeć dziadostwo.
A rzeczywiście dzisiaj już lepiej się czuję, więc cholera odchodzi .....
mruczka ty też chora, biedna
ashika ja też pepsi wolę, chcociaż ostatnio na ten brzuch poprosiłam o zakup coli
malewa ty powinnaś jakąś nagrodę dostać- matka pracująca, czy coś takiego
rybka no i kolejna już wie jaka płeć to słuchajcie mamy remis 1:1 (jednen chłopak jedna dziewczynka)
louise woda z cytryną i miodem tak, ale nie gorąca tylko letni, miód traci wartości w gorącym

Dziewczyny ja po tej jelitówce schudłam bardzo i u mnie brzucha nie widać, nie ukrywam że mnie to smuci i trochę się marwtię, czy z dzidzią ok

reklama
Witam porannie:-D:-D

Nie było mnie tu kilka dni i patrze ze sporo się dzieje :-D:-D. No u mnie w sumie tez dlatego nie miałam czasu ale jest wekeend i wszystko nadrabiam :-). Wczoraj byłam na USG i bede miała Córcie ale podekscytowana jestem tym :laugh2:. Czesc postów nadrobiłam ale to jeszcze nie wszystko wracam czytac :-)

Rybka, gratulację!!! fajnie, że już wiesz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry