_louise_
Fanka BB :)
czesc dziewczyny.
ashika, maruska ja tez nie moglam zasnac. ale to co dla mnie pozno, to dla was pewnie wczesnie :-). zasnelam dopiero o 1 :-(bardzo mi was za-takie niewyspanie odbiera zupelnie sily i energie. moze faktycznie jakies ziolowe leki by pomogly...
mammi mam nadzieje ze synus troche lepiej? powoli powoli i wyzdrowieje
malewa ja cie podziwiam...nie dalabym rady na nocki teraz pracowac.ja w ostatnie dni pracy (mam prace stojaca-caly dzien na nogach) to prawie mdlalam. moze powinnas porozmawiac w pracy z szefem zeby dostosowac Ci warunki pracy do Twojego stanu. moja znajoma pracowala na zmiany i po rozmowie z szefem nie chodzi juz na nocki a tylko na 1 i 2 zmiane
rybkabial GRATULUJE!!!:-)
b mila wiadomosc :-)
a tak z innej beczki to wiecie co??? chyba poczulam dzidziusia :-):-):-) po prawej stronie brzucha takie jakby trzepotanie/obijanie sie delikatne.i na pewno nie byly to odglosy zoladka :-)
ashika, maruska ja tez nie moglam zasnac. ale to co dla mnie pozno, to dla was pewnie wczesnie :-). zasnelam dopiero o 1 :-(bardzo mi was za-takie niewyspanie odbiera zupelnie sily i energie. moze faktycznie jakies ziolowe leki by pomogly...
mammi mam nadzieje ze synus troche lepiej? powoli powoli i wyzdrowieje
malewa ja cie podziwiam...nie dalabym rady na nocki teraz pracowac.ja w ostatnie dni pracy (mam prace stojaca-caly dzien na nogach) to prawie mdlalam. moze powinnas porozmawiac w pracy z szefem zeby dostosowac Ci warunki pracy do Twojego stanu. moja znajoma pracowala na zmiany i po rozmowie z szefem nie chodzi juz na nocki a tylko na 1 i 2 zmiane
rybkabial GRATULUJE!!!:-)
b mila wiadomosc :-)a tak z innej beczki to wiecie co??? chyba poczulam dzidziusia :-):-):-) po prawej stronie brzucha takie jakby trzepotanie/obijanie sie delikatne.i na pewno nie byly to odglosy zoladka :-)

A teraz po prostu chyba panikuję,bo lekarz powiedział (internista),że nie jest tak źle i żeby się nie przejmować...
, zresztą czułam dwa dni pod rząd, a potem przez dwa dni nie, a wczoraj znowu tak, no ale pewności jeszcze nie mam, choć uczucie identyczne jak w pierwszej ciąży 

. Czesc postów nadrobiłam ale to jeszcze nie wszystko wracam czytac :-)