reklama

Lipiec 2010

louise z tego co pisałaś wcześniej i z tego co widać na fotce to jesteś bardzo szczupła więc możesz wcześniej czuć ruchy.:tak:Na początku to faktycznie takie jakby bąbelki w brzuszku-nieregularne.U mnie gdzieś po tyg.przeszły w wyrażne ruchy.

maruśka o kurczę...czosnku rozsypanego po domu bym teraz nie zniosła.Zawsze stosowałam przy przeziębieniu i profilaktycznie też,a teraz słabo mi sie robi jak czuję jego zapach:eek:Nawet M ma zakaz spożywania tego specjału;-)

Vanilka Trzeba sobie jakoś radzić;-)Może niedługo z łożyskiem się poprawi,to zniosą wam zakaz.Kiedy masz następna wizytę?
u mnie ochota na przytulaski tez wróciła i to z jaką siłą:szok:Seksualny wulkan normalnie;-)3 miesiące ochoty prawie zerowej,a teraz taka niespodziewajka.My tez mieliśmy zakaz,ale jako,że skurcze się nie powtórzyły to ogłosiliśmy koniec abstynencji.M prze happy:happy2::happy2::happy2:

tiffi nie martw się.Biegunka w bezpośredni sposób nie zagraża dzidzi.Jedynie jakby skurcze macicy się pojawiły.Ja po jelitówce też schudłam.Jak byłam na ostatniej wizycie było -2kg i z dzidzią. wszystko ok.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam dziewczynki i uciekam bo mamy dzis zaplanowana wizyte u babci na sanki synkowi sie nie spieszy a babcia juz wydzwania za nami (ona chodzi spac jak wy przed 22 ale wstaje za to prawie jak ja usypiam). Tak wiec znikam papa

maruska wspolczuje bardzo nie sadzilam ze jestes bo bym wlaczyla forum, dzis jakis koszmar usnelam ok 5:30 a wstalam o 8:00:szok: tego jeszcze nie bylo, pomijam juz ze co 20 min sie budzilam ehh szkoda slow

mammi oby dzisiaj bylo lepiej z synkiem, trzymam kciuki

madzik powodzenia

kurna, ja położyłam się spać, pospałam moze 2 godz no i zaczęło sie. położyłam się ponownie o 6, nawet zasnęłam na kolejne 2 godz i to tyle

cze dziewczynki! ja po 2 sniadaniu (parowki po szwajcarsku) :tak:, mlody nie ma ochoty na drzemke... :sorry2:
Vanilka fajnie ze szczesliwie dolecialas! to zamiast sloikow wzielas 10kg. polskiej kury? :-D
Rybkabial fajnie ze znasz plec... gratuluje corci! ;-)
Mammi wspolczuje choroby synka i trafienia na taka byle jaka lekarke!!! :wściekła/y:
Maruska i Ashika Wam wspolczuje tej bezsennosci, wiem co to niewyspanie... :-(
Malewa wg. kodeksu pracy nie powinnas juz pracowac w nocy... :no:
Emih udanego babskiego wypadu :tak:
Louise fajnie ze dzidzie poczulas... :blink:
wszystkim milego dnia! :-)

Witajcie dziewczyny
Ale wy pedzicie z tymi postami.
Mama niedawno wzieła moja córcie na basen. Przynajmniej troche napisze pracy magisterskiej.
rybkabial , gratuluje córeczki. Ja tez już bym chciała wiedzieć. Ze starsza dowiedziałam się dopiero w 7 miesiącu tak się obracała.

U mnie na 90% że tak powiem córcia bo mojemu lekarzowi tylko raz w zyciu zdarzyło się że się pomylił :-). Więc można powiedzieć że to raczej 100% pewność mała jest śliczna :-D

Dzisiaj M sie wkurzył na mnie i na córcie bo o 7 przyszła do nas i cały czas się wierciła i nie mogła poraz drugi zasnąć i on przez to nie mógł spać.I mówił po co ją brałam. A ja mu powiedziałam że o tez mógł ją zaprowadzić do jej pokoiku. I chodził zły a teraz jest w pracy. Ma nas jutro zabrać na pizze i zobaczymy czy dojdzie do skutku. Z moją córcią wczoraj byliśmy dopiero drugi raz u fryzjera i na początku nie chciała to pierwszy był M a później już chciała. Musiałam jej trochę obciąc bo miała długie do połowy pleców.

Witam brzuchtiatki.

Przeczytałam 1/3 dopiero i napiszę cosik nim zapomne a potem dalej doczytam:tak:

malewa podziwiam Cię. A te nocki jeszcze będziesz miała?W ciązy chyba nie można na zmiany pracować?a może coś mi się pofyrtało. Dobrze choć że praca nie ciężka.

Ashika no jak on mógł tak z tą pepsi:szok:przeżył tą pomyłkę ?:-)

atabe a płatków jakiś nie lubisz z mlekiem żeby gardełka nie charatać?

emih a mnie jakoś ciepło wyjątkowo w ciąży bo normalnie to jestem zmarzlina straszna:tak:
geperty super że dogadałaś się z szefem, są widać jeszcze "ludzie":tak:

marusia i co ty bidulo robiłaś do rana, zasnęłaś w końcu z nudów?:tak:

dzamena masz rację z tym układaniem, Emi sama wczoraj tak sobie nakładła poduszek wysoko bo powiedziała że lepiej się oddycha.

madzik udanej imprezki:tak:

rybkabial gratulacje córci:tak:na 100% Ci powiedział?bo mnie na 90%.

Czytam dalej:happy2:

reklama
Witam się dziewczyny po tygodniu nieobecności. Zanim przebrnę przez wszystkie posty to postanowiłam się przywitać.

Właśnie wróciliśmy z Białki i był to jeden z fajniejszych naszych wyjazdów, Majka nauczyła się sporo na nartach, dostała dyplom ukończenia kursu.
Ja niestety nie jeździłam, stanie na dole i czekanie na nich albo przesiadywanie w barze to trochę nuda, ale było naprawdę spoko.

Po drodze zjadłam McDonalda i sie za bardzo przejadłam, a do tego mam wyrzuty, że takie świństwa jem, do końca ciąży nie tknę tego.

Agata

Agata

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry