M
mammi
Gość
louise z tego co pisałaś wcześniej i z tego co widać na fotce to jesteś bardzo szczupła więc możesz wcześniej czuć ruchy.
Na początku to faktycznie takie jakby bąbelki w brzuszku-nieregularne.U mnie gdzieś po tyg.przeszły w wyrażne ruchy.
maruśka o kurczę...czosnku rozsypanego po domu bym teraz nie zniosła.Zawsze stosowałam przy przeziębieniu i profilaktycznie też,a teraz słabo mi sie robi jak czuję jego zapach
Nawet M ma zakaz spożywania tego specjału;-)
Vanilka Trzeba sobie jakoś radzić;-)Może niedługo z łożyskiem się poprawi,to zniosą wam zakaz.Kiedy masz następna wizytę?
u mnie ochota na przytulaski tez wróciła i to z jaką siłą
Seksualny wulkan normalnie;-)3 miesiące ochoty prawie zerowej,a teraz taka niespodziewajka.My tez mieliśmy zakaz,ale jako,że skurcze się nie powtórzyły to ogłosiliśmy koniec abstynencji.M prze happy

tiffi nie martw się.Biegunka w bezpośredni sposób nie zagraża dzidzi.Jedynie jakby skurcze macicy się pojawiły.Ja po jelitówce też schudłam.Jak byłam na ostatniej wizycie było -2kg i z dzidzią. wszystko ok.
Na początku to faktycznie takie jakby bąbelki w brzuszku-nieregularne.U mnie gdzieś po tyg.przeszły w wyrażne ruchy.maruśka o kurczę...czosnku rozsypanego po domu bym teraz nie zniosła.Zawsze stosowałam przy przeziębieniu i profilaktycznie też,a teraz słabo mi sie robi jak czuję jego zapach
Nawet M ma zakaz spożywania tego specjału;-)Vanilka Trzeba sobie jakoś radzić;-)Może niedługo z łożyskiem się poprawi,to zniosą wam zakaz.Kiedy masz następna wizytę?
u mnie ochota na przytulaski tez wróciła i to z jaką siłą
Seksualny wulkan normalnie;-)3 miesiące ochoty prawie zerowej,a teraz taka niespodziewajka.My tez mieliśmy zakaz,ale jako,że skurcze się nie powtórzyły to ogłosiliśmy koniec abstynencji.M prze happy

tiffi nie martw się.Biegunka w bezpośredni sposób nie zagraża dzidzi.Jedynie jakby skurcze macicy się pojawiły.Ja po jelitówce też schudłam.Jak byłam na ostatniej wizycie było -2kg i z dzidzią. wszystko ok.
Ostatnio edytowane przez moderatora:

potem obiadek moj rosolek z polskiej kury