reklama

Lipiec 2010

Rybkabial gratuluję dziewczynki :tak:.

Louise z twojego opisu wynika, że to ruchy :tak::-), a mi też się zdaje, że kilka razy czułam, ale sobie pomyślałam, że jeszcze chyba za wcześnie :confused:, zresztą czułam dwa dni pod rząd, a potem przez dwa dni nie, a wczoraj znowu tak, no ale pewności jeszcze nie mam, choć uczucie identyczne jak w pierwszej ciąży :tak:.

geperty no widzisz-jak masz porownanie z pierwszej ciazy i identyczne uczucie, to raczej na pewno jest to dzidzius :-):tak::tak: i wydaje mi sie ze to chyba nie za wczesnie skoro obydwie czulysmy, a mamy podobny wiek ciazowy :-) mysza tez mowila ze juz czula a tylko o 3 dni starsza ciaza od naszych. wiec mysle ze to bejbiki sygnalizuja swoja obecnosc :-)
tiffi nie martw sie, mi tez brzuszek b spadl po jelitowce ale szybciutko wrocil do swoich wymiarow. jak sie bardzo martwisz to idz do lekarza zeby sprawdzic czy wszystko w porzadku ale jestem pewna ze tak. glowa do gory :happy2::tak:
mammi ale mnie z geperty pocieszylyscie :tak::tak::tak::-) moze faktycznie niedlugo zacznie kopac :) ale teraz juz troche grubsza jestem niz na zdjeciu wiec moze sobie wmawiam...
jedyneczka to bardzo sie dzis nacwiczylysmy :-) co za duzo to niezdrowo, nie? tez mysle ze ten basen (w okrutnym czepku :dry:) jest zupelnie zbedny....;-) tylko tyle ze jak nie wyjde to nie kupimy tych bulek na zapiekanki i pepsi (na ktora mi narobilyscie ochoty) i soku multiwitamina

reklama
jedyneczka jakoś nie lubię spać w ciągu dnia:baffled:Zawsze wtedy 1 dzień dzieli mi sie jakby na 2 i dziwnie się czuję po przebudzeniu.Godzine dochodzę do siebie.
A zeberka jak dla mnie wyszły pychotka.Sos nie jest taki słodki.Bardziej słodko kwaśny.Oprócz miodu dodałam jeszcze cebulkę,przecier pom.,trochę octu jabłkowego i przyprawy.Mniam:happy2:

tiffi ja doskonale rozumiem twój strach bo ja przecież mimo,że to moja 4 ciąża zaraz jak zaczęła się biegunka poleciałam do lekarza.Lekarka dokłanie mi wszystko wyjaśniła i dlatego teraz takiego cwaniaka zgrywam;-):-D

kama może te bóle właśnie od siedzącej pracy,ale jeżeli przechodzą na brzuch to bardzo mądrze robisz,że idziesz do lekarza:tak:

louise odpuść sobie ten basen jak Ci się nie chce.Świat się nie zawali jak nie pójdziesz,a organizm wie najlepiej ile może znieść.;-)

Vanilka ciesze sie ze calo i zdrowo dotarliscie na miejsce.kurcze zeby mi sie tak zachcialow nocy:-pu nas posucha straszna,biedny M:sorry2:

atabe naladuj akumulatory i wracaj szybko do nas:tak:

tiffi biedaku ty,niech ta paskuda cie w koncu opusci!!powiem ci tak ze ja tez mam skrupuly czy isc czy nie isc na to L4 ale moja szefowa sama mi powiedziala ze teraz mam myslec tylko o sobie i miec egoistyczne podejscie do wszystkiego a jak widze jak takie pindzie u mnie w pracy udawaja jakas chorobe to az mnie skreca:wściekła/y:

geperty fajnie ze juz czujesz ruchy u mnie dalej NIC tylko takie bulgotanie ale przypuszczam ze to bardziej jelita niz dzidzia
louise byl juz spacer wiec z basenu jestes zwolniona komisyjnie przez forumowiczki-grunt to sie nie przemeczac;-)

rybkabial gratuluje coreczki!!!fajnie to juz tak znac plec,tez bym cholernie chciala wiedziec.

dziewczyny zdrowka dla chorych dzieciaczkow zycze!!az serce sciska jak sie widzi jak taka istotka cierpi a pomoc za bardzo nie mozna:-(

aneta to tak calkiem niedaleko mnie mieszkasz:tak:

ashika takiej pomylki sie nie wybacza:no::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
louise a po samą spożywkę nie możecie ekstra iść?;-)ale zobacz jakie tu lenie na forum, same nie idą i tobie jeszcze odradzają a potem będziemy gęgać że tłuszczyk:-)

mammi brzmi pysznie jak dla mnie, może zrobię w tajemnicy zachowując dodatki i się M nie pokapuje:happy2:

Mój M gra naprzeciwko mnie w gre jakąś mafijną, aż ma jęzor na wierzchu z napięcia, wasi panowie też tacy "dorośli"?:tak:

louise a po samą spożywkę nie możecie ekstra iść?;-)ale zobacz jakie tu lenie na forum, same nie idą i tobie jeszcze odradzają a potem będziemy gęgać że tłuszczyk:-)

mammi brzmi pysznie jak dla mnie, może zrobię w tajemnicy zachowując dodatki i się M nie pokapuje:happy2:

Mój M gra naprzeciwko mnie w gre jakąś mafijną, aż ma jęzor na wierzchu z napięcia, wasi panowie też tacy "dorośli"?:tak:
jedyneczka tak prawde mowiac to mnie samej sie okropnie nie chce isc i tylko szukalam caly dzien pretekstu, zeby to odlozyc. i tak wlasnie maialm nadzieje, ze dacie mi dyspense :-D:-D:-D
a'propos gier i naszych facetow to wlasnie przed chwila powiadomil mnie, ze dobrze ze nie idziemy na basen bo by wreszcie sobie pogral ( w z wiazku z tym ja bede musiala zejsc z kompa wrrrrrrrrrrrr). ta gierka co mowisz to pewnie "mafia" ja tez troche gram :zawstydzona/y: ale bardziej w rpg i tego typu (choc w strzelanki tez gralam dawniej). bardzo uwielbiam heroes od zawsze, rozne czesci. gram tez teraz w obliviona a wczesniej morrowinda :tak::-):-):-) takze u nas jest zawsze wojna i bitwy o komputer-nie ma chwili zeby nie byl oblegany

louise dokładnie w coś w stylu mafi gra tylko w aktualnych czasach, w mafie też grywał:tak:to ty niezła bandytka jak lubisz w strzelaniny grać, jakaś włoska krew może w tobie płynie:-)powiedz że dasz ukochanemu kompka jak Ci zakupki przyniesie;-)

louise dokładnie w coś w stylu mafi gra tylko w aktualnych czasach, w mafie też grywał:tak:to ty niezła bandytka jak lubisz w strzelaniny grać, jakaś włoska krew może w tobie płynie:-)powiedz że dasz ukochanemu kompka jak Ci zakupki przyniesie;-)

z zakupkow to tylko powiedzial ze moze mi isc po pepsi i sok. buly sa za daleko-trzeba by autem jechac, bo kolo mnie juz wszystko pozamykane. jakbym nie byla taka boidupa to bym sama zeszla albo pojechala ale w zime to na pewno nie siade za kierownica (a latem tez rzadko ;-):-)) bo z razowego to zapiekanki niedobre beda, nie?

Hej ...
Wlasnie wrocilam co z miasta i pedem lecialam do domu bo wzielo mnie na wymioty i glowa rozbolala :baffled:
Normalnie tak nagle :baffled:
Siedze i co chwile cofki wymiotne mam :nerd::nerd:
buuu kupilam w polskim sklepie maslanke owoce lesne wypilam sobie w aucie i chyba po tym :nerd::nerd:

kama Idz do tego lekarza nie ma co bagatalizowac !!!!odpoczniesz sobie troszke ...

Ide sie polozyc bo normalnie jestem nie do zycia :baffled:

reklama
louise a spróbuj z razowego, plus taki że zdrowe:tak:

Ja robię zapiekane raviolki z serem w sosie carbonara z szyneczką:happy2:
A dziewczyny (jest u nas córcia M jak co weekend) dostaną ruskie pierogi bo tego co my to by nie zjadły gangreny:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry