_louise_
Fanka BB :)
Rybkabial gratuluję dziewczynki.
Louise z twojego opisu wynika, że to ruchy:-), a mi też się zdaje, że kilka razy czułam, ale sobie pomyślałam, że jeszcze chyba za wcześnie
, zresztą czułam dwa dni pod rząd, a potem przez dwa dni nie, a wczoraj znowu tak, no ale pewności jeszcze nie mam, choć uczucie identyczne jak w pierwszej ciąży
.
geperty no widzisz-jak masz porownanie z pierwszej ciazy i identyczne uczucie, to raczej na pewno jest to dzidzius :-)

i wydaje mi sie ze to chyba nie za wczesnie skoro obydwie czulysmy, a mamy podobny wiek ciazowy :-) mysza tez mowila ze juz czula a tylko o 3 dni starsza ciaza od naszych. wiec mysle ze to bejbiki sygnalizuja swoja obecnosc :-)tiffi nie martw sie, mi tez brzuszek b spadl po jelitowce ale szybciutko wrocil do swoich wymiarow. jak sie bardzo martwisz to idz do lekarza zeby sprawdzic czy wszystko w porzadku ale jestem pewna ze tak. glowa do gory

mammi ale mnie z geperty pocieszylyscie

:-) moze faktycznie niedlugo zacznie kopac jedyneczka to bardzo sie dzis nacwiczylysmy :-) co za duzo to niezdrowo, nie? tez mysle ze ten basen (w okrutnym czepku
) jest zupelnie zbedny....;-) tylko tyle ze jak nie wyjde to nie kupimy tych bulek na zapiekanki i pepsi (na ktora mi narobilyscie ochoty) i soku multiwitamina
, zresztą czułam dwa dni pod rząd, a potem przez dwa dni nie, a wczoraj znowu tak, no ale pewności jeszcze nie mam, choć uczucie identyczne jak w pierwszej ciąży
Zawsze wtedy 1 dzień dzieli mi sie jakby na 2 i dziwnie się czuję po przebudzeniu.Godzine dochodzę do siebie.
u nas posucha straszna,biedny M

ale bardziej w rpg i tego typu (choc w strzelanki tez gralam dawniej). bardzo uwielbiam heroes od zawsze, rozne czesci. gram tez teraz w obliviona a wczesniej morrowinda