reklama

Lipiec 2010

reklama
Maruśka wszystkiego naj... z okazji urodzinek :tak:, no a po takim drinku zdrówko musi być :-D.

Właśnie wróciłam z zakupów w Makro, niby nic nie kupiłam, ot żeby lodówkę zapełnić i zapłaciłam 250zł :dry:.

Życzę miłego wieczorku i nocki idę do M. pooglądać TV :tak:.

cześć dziewczyny :-)

MAruśka- również dołączam do grona tych opóźnionych ale z garścią szczerych i najlepszych życzeń dla Ciebie i maleństwa! Ps. Jak dziś spałaś?

W weekend to jeszcze da się nadgonić co piszecie więc jak zwykle zabrałam się od tego :tak: Po drodze zorientowałam się że zapomniałam o śniadaniu :baffled: i zjadłam serek wiejski ze szczypiorkiem (Tak, wy żeście mnie zaraziły tą pyszną chorobą ;-)) Specjalnie wczoraj d tesco jechałam m.in po to i podobnie jak Geperty- 3stówy wydane i jakoś lodówka nawet niezbyt pełna, co za czasy :baffled:

Kama, a kiedy do tego lekarza idziesz? Faktycznie, takich bólów bagatelizować nie należy... Daj znać co i jak i czy to "tylko" nerki/ korzonki...

Mammi, Jedyneczka, a jak dziś wasze dzieciaczki?

Wczoraj niestety głowa nie przeszła mimo podwójnej dawki paracetamolu :confused: Ale dziś nie boli mnie do takiego stopnia, po prostu czuję że coś kłuje, ale nie że każdy dźwięk mnie wczoraj bolał i córkę prosiłam aby rozmawiała ze mną szeptem :baffled: Ashika- dzięki za troskę :-) A jak Twoja nocka?

Louise- popieram leczenie się miodem i cytryną, tylko nie można rozpuszczać tego w gorącej wodzie bo podobno jedno i drugie w temp powyżej 60C tracą swoje właściwości. JA wczoraj też zmarzłam na kość i odrazu dwie herbatki a na sen mleko z czosnkiem i miodem :tak:

Mi również jak wielu z wam wydawało się że brzuszek jakby zmalał, ale dziś rano córa wyskoczyła mi z aparatem "bo chcę zrobić dzidzi zdjęcie" i co powiedział sprzęt?- że brzuszek jest znów większy!- a prawie go nie czuję... Zaczynam się obawiać wizyty u gina i co powie jego waga :/

Ostatnia edycja:
Witam z rana

Maruśka ja również życze dużo zdrowia dla Ciebie i maleństwa i wszystkiego naj naj naj

Dziewczyny ratujcie, przez pól nocy latalam do kibelka, mam taką .... nie będe wdawać się w szczegóły. Boje sie o maleństwo bo te ciągłe parcia ... Znacie jakies sposoby na biegunke??

reklama
Malewa bidulko... A wczoraj właśnie oglądałam program o jelitówce, co robić u dzieci z biegunką i... Nic, tylko nawadniaći uzupełniać elektrolity (kupić np Orsalit jak już pisałam tiffi)... Ale mammi mówiła coś o węglu, ale nie wiem jak to się ma do kobiet w ciąży... Z domowych sposobów- Niby czarne jagody, ryż i marchwianka (zupa) hamuje, ale z doświadczenia nie powiem czy skutkuje, bo nie miałam okazji próbować...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry