reklama

Lipiec 2010

reklama
Ashika, Kama, Madzik.. witajcie :-) a nie zdązyłam się wylogować :cool2:

Ashika, tylko z moich obserwacji same dziołchy się rodzą, to gdzie nam do wojny ;)

Kama, ja tylko z opowiadań znajomych lekarzy wtrącę, że z tym ciepełkiem to nie zawsze trafiamy w sedno... Niby ciepło powinno pomóc na stawy, korzonki itp, ale podobno przy stanach zapalnych mozna sobie niechcący zaszkodzić. Do dziś brzmi mi w uszach historia, jak mama obłożyła dziecku bolący brzuszek ciepłym okładem i przez to doprowadziła do rozlania się wyrostka robaczkowego... Nie chcę zniechęcać, bo to przecież plecy, ale kto tam wie...
A co do lekarza, jeśli ogólny nie pomoże to powinien CIę chyba skierować do urologa albo do innego w razie odmiennych podejrzeń...:dry:

witaj witaj:-)
wiem wlasnie ze to roznie z tym rozgrzewaniem dzwonilam juz do mamy i tez mi wlasnie mowila ze lepiej nie ryzykowac a jutro do lekarza sie wybrac niz samemu sobie zaszkodzic.wiec polerze sobie po kocykiem i bede pila ciepla cherbatke.

ide sie zrobic na ludzia bo nie wypada sie tak paradowac w sexi nocnym stroju(welniane skarpety,pidzama z polara i potargane wlosy) w srodku dnia;-)

Ale pyszne sniadanko sobie zrobiłam kanapeczki z ciepłym i chrupiącym chlebkiem mniam mniam i herbatka do tego juz sie obiadu nie moge doczekac. I wszystko tak dobrze sie układ ajakoś i w ogóle super :-)

Witam dziewczęta:tak:

maruśka wszystkiego naj naj naj:happy2:

emih dziękuję z Emi troszku lepiej, już tak nie kaszle ale bledziutka aż żal:-(
A jak u Ciebie z ciśnieniem?może to ma coś wspólnego z tymi bólami?

malewa nie wiem nic ponadto co emih napisała wyczerpująco, oby któryś z tych sposobów jak najszybciej Ci pomógł.

aneta-h ha ha, mój w Fife też pogrywał radośnie:tak:

Vanilka - też nie lubię tak długo sama, ale co zrobić:-(za to podwójna radość jak ukochany wraca, chyba że wpieni mnie od progu:-)

madzik ja wymiękam na imprezach bardzo wcześnie, długo wytrzymałaś;-)a na wadze też stoję od 2 tyg, nie martw się, waga czasem stoi w miejscu a potem nagle boom i niewiadomo skad nagle tyle na plusie:baffled:

kama z termoforem doczytałam że już odradzony:tak:

A na śniadanie jadłam ..... twarożek z pomidorkiem i cebulką bo to ostatnio widzę w modzie u ciężarnych:-)

emih Racja:happy2:Po czasie bedzie to juz dla mnie normalne :tak:
Tylko cholera jak urodze to nie bedzie to takie ciekawe sama z dwojka ..no ale damy rade :happy2:
Avatarek swietny i jaki brzuszek juz duzy :happy2:

reklama
Ashika, Vanilka- dzięki...
Ale niestety musiałam zmienić avatarek bo bęcki dostałam, że za bardzo buzię mojej córeczki witać... Może to i racja- tak na ogólnym... Przykro mi :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry