reklama

Lipiec 2010

reklama
Ja mam taka fotke jak bylam w 9 misiacu i Izabelcia caluje brzuszek.Do tej pory mnie rozczula:happy2:
Myslalam zeby kupic taki zestaw do robienia odlewu brzuszka,ale to w bardziej zaawansowanej ciazy.Bylaby fajna pamiatka
Ja widzialam jak jakas laska robila sobie taki odlew ale to w angielskim programie bylo ...trzeba by bylo poszukac na allegro czy maja takie do odlewow :happy2:

Dzisiaj mam full czasu m do 18 w pracy,rosolek wczoraj ugotowalam tylko kotlety musze zrobic ziemniaki surowka ale to potem ,synek narazie sie bawi ,a ja lukam na ebayu na ciuszki z seri kubus puchatek normalnie cudenka
uwielbiam te z disneya :tak::tak:

AshikaJa wcześniej słyszałam,że w profesjonalnym sudiu można wykonać taki odlew.Ostatnio znalazłam zestaw do samodzielneo wykonania w domu.Może trochę paprania z tym jest,ale jakby tak pomalować to pamiatka będzie extra.:tak:
To zestaw z Allegro
BabyArt - Zestaw do dolewu Brzuszka - PAMIĄTKA (883884154) - Aukcje internetowe Allegro

wow ale super ten odlew:-)

mój M też gada do brzuszka,np: "halo jesteś tam?słyszysz tatusia?" i całuje go,aż mi łezki napływają do oczu,miłe to:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry