reklama

Lipiec 2010

Czesc dziewczyny:-)

Znowu klawaiturka mi szwankuje:baffled:
Wpadlam tylko na chwilke bo obiadek trza ugotowac:eek:
Emih Avatar prze slodziutki:tak:Az mi sie blogo na sercu zrobilo.Super zdjecie.

To nie ja pisalam o weglu,ja o nigdy nie uzywam:no:Nie dam rady bo mnie ciagnie na wymioty jak mam zazyc kilka tabletek na raz.Tym bardziej nigdy dzieciom go nie podawalam.Jedynie gastrolit i lakcid,bierze sie go tez przy kuracji antybiotykami.

naraie tylko tyle.Lece kaczke faszerowac.
pa

reklama
rybkabial czuć że promieniejesz radością i tak trzymać;-)

emih avatarek śliczny:tak:

Wiecie uwielbiam czesanie ale nasze laski to jakieś niedziewczęce są i nie chcą we fryzjera się bawić, no to proponuje im 5zł od warkocza a one nic:wściekła/y:

Ja znikam na cała niedzielę-miłego popołunia zyczę
My tradycyjnie jak co niedzielę lecimy zaraz do koscioła a potem do rodziców na obiadek i wrocimy dopiero wieczorem

Ashika, Vanilka- dzięki...
Ale niestety musiałam zmienić avatarek bo bęcki dostałam, że za bardzo buzię mojej córeczki witać... Może to i racja- tak na ogólnym... Przykro mi :baffled:
Ja tez juz niedlugo zrobie sesyjke z brzuszkiem i moim starszym synkiem ,fajna pamiatka bedzie :happy2:
Twoja corcia tez ciagle caluje brzuszek ?glaszcze go i pyta kiedy dzidzia bedzie ??Bo moj synek od tak podchodzi i caluje moj brzuszek :happy2:Normalnie cudowne uczucie!!! az lezki sie w oku kreca ...

Ja tez juz niedlugo zrobie sesyjke z brzuszkiem i moim starszym synkiem ,fajna pamiatka bedzie :happy2:
Twoja corcia tez ciagle caluje brzuszek ?glaszcze go i pyta kiedy dzidzia bedzie ??Bo moj synek od tak podchodzi i caluje moj brzuszek :happy2:Normalnie cudowne uczucie!!! az lezki sie w oku kreca ...

u mnie robi tak moj M:tak:i gada sobie z brzuszkiem az mnie dzisiaj obudzil pieron jeden:sorry2:

Ja mam taka fotke jak bylam w 9 misiacu i Izabelcia caluje brzuszek.Do tej pory mnie rozczula:happy2:
Myslalam zeby kupic taki zestaw do robienia odlewu brzuszka,ale to w bardziej zaawansowanej ciazy.Bylaby fajna pamiatka

reklama
gada sobie z brzuszkiem az mnie dzisiaj obudzil pieron jeden:sorry2:

A to łobuz:tak:

emih na zamkniętym to można rzeczywiście bo my same swoje tu nas jednak masa ludzi może podpatrywać.

paptipatula to miło zapowiada wam się dzionek, już sam obiadek podany pod nos to dla mnie bomba:-)

Vanilka takie zdjęcia to będzie cudna pamiątka, też muszę sobie sesyjkę zrobić - jak Emi się zgodzi bo ona tak mało zachwycona jak na razie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry