agatha61
Fanka BB :)
Hejka
Mammi, ja też nie jestem fanką Zakopanego, za duża komercja'
Rybkabiel, ale masz fajnie, że wiesz, ja się nawet boję pytać gina, bo za duże ryzyko pomyłki, ale mam czuja na chłopaka.
Dzisiaj wyciągam M do Quazi, bo sobie kozaki na wyprzedaży upatrzyłam przecenione z 519 na 119, nieźle, co?
Dzisiaj ogórkową gotuję, a sąsiedzi na kolację nas zaprosili.
Z obowiązkowych zakupów dla malucha to chustę do noszenia taką porządną zakupię na pewno.
Też już czuję pierwsze ruchy, hurrrrrrrraaa
agata
Mammi, ja też nie jestem fanką Zakopanego, za duża komercja'
Rybkabiel, ale masz fajnie, że wiesz, ja się nawet boję pytać gina, bo za duże ryzyko pomyłki, ale mam czuja na chłopaka.
Dzisiaj wyciągam M do Quazi, bo sobie kozaki na wyprzedaży upatrzyłam przecenione z 519 na 119, nieźle, co?
Dzisiaj ogórkową gotuję, a sąsiedzi na kolację nas zaprosili.
Z obowiązkowych zakupów dla malucha to chustę do noszenia taką porządną zakupię na pewno.
Też już czuję pierwsze ruchy, hurrrrrrrraaa
agata
używałaś takiej chusty albo ktoś znajomy nosił?bo ja mam mieszane uczucia, jakieś mało praktyczne mi się wydaje do zakładania , może nie mam racji. Nosidło sprawdziło mi się bardzo ale jest dla starszych maluszków. Może któraś mami już jej używała?
Z suknia to jak mowisz lepiej jeszcze poczekac 
nie potanczylam porzadnie ...jak bym miala wybirac to slub przed albo po ciazy .
;-)
czasem udawało mi się tą całą chustę przez głowę zdjąć jak usnęła i położyć jak na hamaku na łóżko. Była wygodna- nie czułam dyskomfortu, ale ja silna baba jestem
;-)