reklama

Lipiec 2010

mammi u mnie rodzina tez juz pyta kiedys ten koscielny bo tylko odwlekamy ...

Lenia mam od rana i chyba do konca dnia mnie nie odpusci :baffled:
ide jesc rosol moze mnie postawi na nogi ;-)

reklama
tiffi oj to super sprawa z tym planowaniem domu:tak:Z sercem faktycznie mogą być nerwobóle bo przecież nadenerwowałaś się ostatnio tą przypadłością wię jak jest już lepiej może się serducho też uspokoi. Jak nie na jakieś ekg od wypadku może się wybrać - ale oby nie trzeba było oczywiście;-)

kama ale ładne sukienki emih podsunęła, ja też patrze bo po remoncie może w kwietniu też cywilny będzie a jak nie to po porodzie, zobaczymy:tak: Jak coś to przyjęcie w domku i najbliźsi tylko. Kościelnego u nas niet z wiadomych względów.

Vanilka,emih no i tak się zaczynam przekonywać do tej chusty:happy2:
emih tak, twoja imienniczka i córcia M taka sama:tak:racja z przytulaniem, ma przecież swoje ukochane dinozaury:-)

mammi śliczna dziewczynka, do mami podobna czy taty?:tak:

hej dziewczyny
dzięki śliczne za życzenia. jako że chłopak w irl i trochę mi tu samotnie, to forum i Wasze życzenia są miłym balsamem na stęsknione serce :-) w urodziny mieli wpaść znajomi, ale przypałętało się przeziębienie, więc nie chciałam zarażać, z resztą fatalnie się czułam. katar nie dawał spać z nocy. a teraz czytam, że biegunki co niektóre załapały, brrr, strasznie współczuję!!!ZDROWIA DLA WSZYSTKICH!!!

I jak tam popołudnie dziewczyny?
Ja doszłam do wniosku, że w końcu może poskracam spodnie, które tak leżą od nie wiem kiedy, bo za długie i SZEROKIE ale teraz całkiem dobre się zrobiły :baffled:

Tiffi- podobno ból serca odczuwa się centralnie w klatce, ale się czasem odczuwa, a nerwobóle m.in. po lewej. Mam nadzieję, ze to nic poważnego...

Mammi- wszyscy chwalą Twoje i córeńki zdjęcie, a ja albo ślepa, albo nie wiem o co chodzi, ale niestety nic nie znajduję... Wysyłałaś na priva? :shocked2:

Jedyneczka, Twoja niunia bawi się dinozaurami? To teraz tym się bawią dziewczynki w wieku 9 lat? To znaczy że jeszcze wiele przede mną... U mnie atap "księżniczek" :confused:

A wiecie co z Aisim? Miała znikać, czy coś przeoczyłam?

Maruśka, chustę nosiłam chyba od 2tyg życia córy i na pewno tym razem też kupię, ale wiem też że u innych mam nie sprawdziła się, bo maluszki nie chciały... Każde dziecko jest inne... Ja miałam tej firmy (zwykłą kieszonkową) tyle że pożyczyłam, ale już nie wróciła... Są też inne warianty... zobaczcie sobie...
chusta.pl - chusty nosidełka dla dzieci i niemowląt - Start
Na dzień wstawię zdjęcie mojej córy w tym "urządzonku" :cool2: Miała miesiąc...

Załączniki

• 40.JPG
    40.JPG
    17,2 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
emih widzępotrafisz szyć, zazdroszczę, ja choruję jak guzik mam przyszyć:tak:
A Emi raz tylko za księżniczkę na bal się przebrała kiedy innych strojów nie było bo zazwyczaj jest właśnie dinozaurem, smokiem albo zwierzem jakimś a córa M też wywrotowiec,ostatnio była batmanem:happy2:Może ta niunia będzie bardziej "kobieca":tak: Choć jak ja byłam mała zbierałam resoraki:baffled:

jedyneczka córcia jest bardzo podobna do mnie kiedyś.W sumie teraz chyba też;-)
emihTo był dowód na to,że dziewczynki jednak lubią się fotorafować-zdjęcie z 9 miesiąca ciązy,na którym Izabelcia całuje brzuszek.;-)Usunęłam,bo brzuchol był odsłonięty i wyszedł nie bardzo,poza tym czekam na zamknięty z fotami dzieci:tak:Krępuje mnie to,że każdy tu może zajżeć i oglądać fotki.
Jesssuniu jaka słodka Twoja córeczka.Cudo maleńkie:tak:

Cześć dziewczynki.
Witam się po kilkudniowej nieobecności.Jakoś ostatnio nie miałam ochoty siedzieć przy komputerze.Dziś też dzień jakiś nie taki.Od rana posprzątałam, zrobiłam pranie i obiadek.No i ten obiad :wściekła/y: Zrobiłam sobie kotleckiów mielonych na 2 dni co bym nie musiała jutro stać przy garach i je przypaliłam.Uratowało się tylko tyle co na dzisiaj.Potem ziemniaki gotowałam i też przypaliłam - zajęła się strzyżeniem włosów mojego M i zapomniałam o nich :szok: Dobrze,że jeszcze miałam czas przed wyjściem mojego do pracy więc obrałam kolejne i gotowałam.Co za pechowy dzień.Przez to wszystko z moim się pokłóciałam,że mi nie pomaga i muszę sama wszystko robić ( tylko wcześniej powiedziałm mu,że ma mi się do kuchni nie wtrącać :-D:-D:-D) Ach ta ciąża:-D
Idę nadrabiać zaległości z nieobecności u Was.

reklama
u mnie robi tak moj M:tak:i gada sobie z brzuszkiem az mnie dzisiaj obudzil pieron jeden:sorry2:
troche to uroku ma moj M po uniesienu jak na usg widzial juz brzucha nie tyka w ogole ignoruje go

mammi a nojuz widze linka:happy2:Super sprawa ten odlew.

patrzcie jaka sliczna pierwsza czapeczka :happy2::happy2:
New born white/blue hat on eBay (end time 04-Feb-10 18:40:00 GMT)
CZapeczka boska:-)

ach czasu jeszcze duzo-5.04
Gratuluje

hej dziewczyny
dzięki śliczne za życzenia. jako że chłopak w irl i trochę mi tu samotnie, to forum i Wasze życzenia są miłym balsamem na stęsknione serce :-) w urodziny mieli wpaść znajomi, ale przypałętało się przeziębienie, więc nie chciałam zarażać, z resztą fatalnie się czułam. katar nie dawał spać z nocy. a teraz czytam, że biegunki co niektóre załapały, brrr, strasznie współczuję!!!ZDROWIA DLA WSZYSTKICH!!!
Przespalas sie w koncu troszke??

mammi jak synek?? Niestety zdjcia cory nie zdazylam zobaczyc, poczekam na zamkniety

emih fajne malenstwo w tej chuscie

atabe wracaj wreszcie

aisim pokaz sie tez nic nie wiem ze miala zniknac

Co do slubow to my wzielismy dwa w jednym i jutro bedzie pol roku ale mamy cisze bo sie poklocilismy i dlatego tez na forum niewiele dzis pisalam bo dola mam strasznego i tylko plakac mi sie chce. Ale nie o tym chcialam. My tez chcielismy tylko obiad po dla rodzicow i rodzenstwa, ale wyszlo z tego wesele pelna para.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry