Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z sercem faktycznie mogą być nerwobóle bo przecież nadenerwowałaś się ostatnio tą przypadłością wię jak jest już lepiej może się serducho też uspokoi. Jak nie na jakieś ekg od wypadku może się wybrać - ale oby nie trzeba było oczywiście;-)
Jak coś to przyjęcie w domku i najbliźsi tylko. Kościelnego u nas niet z wiadomych względów.
racja z przytulaniem, ma przecież swoje ukochane dinozaury:-)

Miała miesiąc...
Może ta niunia będzie bardziej "kobieca"
Choć jak ja byłam mała zbierałam resoraki
Krępuje mnie to,że każdy tu może zajżeć i oglądać fotki.
Zrobiłam sobie kotleckiów mielonych na 2 dni co bym nie musiała jutro stać przy garach i je przypaliłam.Uratowało się tylko tyle co na dzisiaj.Potem ziemniaki gotowałam i też przypaliłam - zajęła się strzyżeniem włosów mojego M i zapomniałam o nich
Dobrze,że jeszcze miałam czas przed wyjściem mojego do pracy więc obrałam kolejne i gotowałam.Co za pechowy dzień.Przez to wszystko z moim się pokłóciałam,że mi nie pomaga i muszę sama wszystko robić ( tylko wcześniej powiedziałm mu,że ma mi się do kuchni nie wtrącać 

) Ach ta ciąża
troche to uroku ma moj M po uniesienu jak na usg widzial juz brzucha nie tyka w ogole ignoruje gou mnie robi tak moj Mi gada sobie z brzuszkiem az mnie dzisiaj obudzil pieron jeden
![]()
CZapeczka boska:-)mammi a nojuz widze linkaSuper sprawa ten odlew.
patrzcie jaka sliczna pierwsza czapeczka
New born white/blue hat on eBay (end time 04-Feb-10 18:40:00 GMT)
Gratulujeach czasu jeszcze duzo-5.04
Przespalas sie w koncu troszke??hej dziewczyny
dzięki śliczne za życzenia. jako że chłopak w irl i trochę mi tu samotnie, to forum i Wasze życzenia są miłym balsamem na stęsknione serce :-) w urodziny mieli wpaść znajomi, ale przypałętało się przeziębienie, więc nie chciałam zarażać, z resztą fatalnie się czułam. katar nie dawał spać z nocy. a teraz czytam, że biegunki co niektóre załapały, brrr, strasznie współczuję!!!ZDROWIA DLA WSZYSTKICH!!!