reklama

Lipiec 2010

Rusałka, łaaaaa jak fajnie!!! ile słońca w Twoim poście!!!!
Chętnie zobaczyłabym trochę słońca i morza :-) Gdzie byłaś? Ja się rozglądam za wycieczkami na marzec, jednak Egipt wygrywa ceną z innymi krajami. A jak zemsta faraona? Jak się jej ustrzegłaś?

reklama
Rusałka super że urlop się udał :))Też bym sobie gdzieś pojechała
Ja się wykąpałam i nasmarowałam oliwką johnsona zieloną-wyczytałam że to dobry sposób na rozstępy -no i bardzo mi zapach tej oliwki pasuje,więc póki co będe się tym smarowac.
Dzisiaj cały dzień jadłam bigoś i odrazu mi się brzuch powiększył , ale to chyba wzdęcie chociaż na wadze mam +1 kg od ostatniego ważenie czyli waże już o 2 kg więcej niż przed ciążą.Chyba zaczyna się etap przybywania kilogramów hihi
A i jeszcze wycisnęlam sobei soczek z pomaranczy-mniam mniam-zakupilismy takie urządzeniedo wyciskania i jestem z tego mega zadowlonona bo bardzo proste w użyciu jest :)

Hej laseczki, ale mam dziś humorek, byliśmy w Kulkolandii wpłacić zaliczkę na urodzinki Nikusia i zostawiliśmy młodego, żeby się pobawił, a sami pochodziliśmy po galerii i w C&A M. kupił mi super ciążową spódnice dżinsową :-).

Rusałka twój post, aż bije słońcem, super, że wyjazd się udał, a ty teraz doprowadź się do odpowiedniego stanu :tak:.

Madzik +2kg to chyba w sam raz, a twój brzuszek pewnie się powiększa, tylko, że widzisz go codziennie i tego nie zauważasz, dzidziulek na pewno pięknie rośnie :tak:.

A te rondo kąpielowe moja koleżanka długo używała, bo jej dziecko bało się zmoczyć twarz przy myciu głowy, a teraz nie ma kłopotu, a z pozostałych wynalazków to najbardziej podoba mi się mop :-D.

I jak tam popołudnie dziewczyny?
Ja doszłam do wniosku, że w końcu może poskracam spodnie, które tak leżą od nie wiem kiedy, bo za długie i SZEROKIE ale teraz całkiem dobre się zrobiły :baffled:

Tiffi- podobno ból serca odczuwa się centralnie w klatce, ale się czasem odczuwa, a nerwobóle m.in. po lewej. Mam nadzieję, ze to nic poważnego...

Mammi- wszyscy chwalą Twoje i córeńki zdjęcie, a ja albo ślepa, albo nie wiem o co chodzi, ale niestety nic nie znajduję... Wysyłałaś na priva? :shocked2:

Jedyneczka, Twoja niunia bawi się dinozaurami? To teraz tym się bawią dziewczynki w wieku 9 lat? To znaczy że jeszcze wiele przede mną... U mnie atap "księżniczek" :confused:

A wiecie co z Aisim? Miała znikać, czy coś przeoczyłam?

Maruśka, chustę nosiłam chyba od 2tyg życia córy i na pewno tym razem też kupię, ale wiem też że u innych mam nie sprawdziła się, bo maluszki nie chciały... Każde dziecko jest inne... Ja miałam tej firmy (zwykłą kieszonkową) tyle że pożyczyłam, ale już nie wróciła... Są też inne warianty... zobaczcie sobie...
chusta.pl - chusty nosidełka dla dzieci i niemowląt - Start
Na dzień wstawię zdjęcie mojej córy w tym "urządzonku" :cool2: Miała miesiąc...
to i ja sie pochwale ;-)
ja z synkiem w chuscie elastycznej!

Maruska wow Ty jeszcze smigasz w swoich ciuszkach:szok:
w uk przeceny nadal:tak:no i dluuugo jeszcze beda:happy2:zapewne w Irl.tez sa:happy2:

R.usalka Witaj i fajnie,ze wycieczka sie udala:happy2:

perla ooo wlasnie widzialam babke z lotnisku z podobna chusta.
w uk kupowalas??

No, w swoich. Dziś widziałam się z mamą, widujemy się nie za często, bo mieszka kawałek ode mnie no i powiedziała, że niewiele po mnie widać, nawet z "boczki" mi schudły, a brzuch no może jakbym się więcej najadła :-) tylko ja ostatnio szczuplakiem nie byłam, więc dlatego nie ma różnicy :-)

Jak fajnie, prawdziwe wyprzedaże!! hurra:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry