Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
.
.to i ja sie pochwale ;-)I jak tam popołudnie dziewczyny?
Ja doszłam do wniosku, że w końcu może poskracam spodnie, które tak leżą od nie wiem kiedy, bo za długie i SZEROKIE ale teraz całkiem dobre się zrobiły
Tiffi- podobno ból serca odczuwa się centralnie w klatce, ale się czasem odczuwa, a nerwobóle m.in. po lewej. Mam nadzieję, ze to nic poważnego...
Mammi- wszyscy chwalą Twoje i córeńki zdjęcie, a ja albo ślepa, albo nie wiem o co chodzi, ale niestety nic nie znajduję... Wysyłałaś na priva?
Jedyneczka, Twoja niunia bawi się dinozaurami? To teraz tym się bawią dziewczynki w wieku 9 lat? To znaczy że jeszcze wiele przede mną... U mnie atap "księżniczek"
A wiecie co z Aisim? Miała znikać, czy coś przeoczyłam?
Maruśka, chustę nosiłam chyba od 2tyg życia córy i na pewno tym razem też kupię, ale wiem też że u innych mam nie sprawdziła się, bo maluszki nie chciały... Każde dziecko jest inne... Ja miałam tej firmy (zwykłą kieszonkową) tyle że pożyczyłam, ale już nie wróciła... Są też inne warianty... zobaczcie sobie...
chusta.pl - chusty nosidełka dla dzieci i niemowląt - Start
Na dzień wstawię zdjęcie mojej córy w tym "urządzonku"Miała miesiąc...