Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz jak jest w praktyce .Jedne dziewczyn chwala sobie ,ze naprawde swietnie pomagaja przy porodzie ,znieczulenie wlasnie daja no i gaz do tego ,po porodzie pomoc przy dziecku ...zas inne mowia ,ze nigdy wiecej ...kolezanka moja rodzila w londynie i polozna powiedziala jej ,ze polki rodza bez znieczulenia bo sa wytrzymale ..no i 17 godzin w bolach bez znieczuleniaVanilka, a znieczulenia nie dają? To co wyczytałam o irl i porodach tam, a co mi się bardzo podoba, to to, że dają znieczulenia... teoretycznie we wro też dostaniesz, teoretycznie, bo w praktyce - brakuje anestezjologów, wszyscy wyemigrowali... więc dostaniesz, jeśli anestezjolog jest na dyżurze i akurat ma wolne...

będzie dobrze:-) słyszałam, że porody w lipcu są bezbolesne ;-)

Oj trochę mnie to nerwów kosztowało, ale mam nadzieję, że nerwobóle przejdątiffi oj to super sprawa z tym planowaniem domuZ sercem faktycznie mogą być nerwobóle bo przecież nadenerwowałaś się ostatnio tą przypadłością wię jak jest już lepiej może się serducho też uspokoi. Jak nie na jakieś ekg od wypadku może się wybrać - ale oby nie trzeba było oczywiście;-)
kama ale ładne sukienki emih podsunęła, ja też patrze bo po remoncie może w kwietniu też cywilny będzie a jak nie to po porodzie, zobaczymyJak coś to przyjęcie w domku i najbliźsi tylko. Kościelnego u nas niet z wiadomych względów.
Vanilka,emih no i tak się zaczynam przekonywać do tej chusty
emih tak, twoja imienniczka i córcia M taka samaracja z przytulaniem, ma przecież swoje ukochane dinozaury:-)
mammi śliczna dziewczynka, do mami podobna czy taty?![]()