geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Gregorka ja tak ja Maruśka będę brała Centrum Materna
.
Kama ja też uważam, że ta sukienka z pierwszego linku jest najładniejsza, niby prosta i skromna, ale za to elegancka, do niej krótkie bolerko by pasowało
.
Perla takiej chusty to ja nigdy nie widziałam, wygląda ciekawie, a jaka ty zgrabna po porodzie byłaś, tylko pogratulować.
Ja mam nosidełko "Polak", niewiele używane, tylko na chwilowe wypady z samochodu, a tak to starałam się dziecka nie nosić na rękach, towarzyszył mi np. w kuchni leżąc w leżaczku na stole ;-).
.Kama ja też uważam, że ta sukienka z pierwszego linku jest najładniejsza, niby prosta i skromna, ale za to elegancka, do niej krótkie bolerko by pasowało
.Perla takiej chusty to ja nigdy nie widziałam, wygląda ciekawie, a jaka ty zgrabna po porodzie byłaś, tylko pogratulować.
Ja mam nosidełko "Polak", niewiele używane, tylko na chwilowe wypady z samochodu, a tak to starałam się dziecka nie nosić na rękach, towarzyszył mi np. w kuchni leżąc w leżaczku na stole ;-).
marzenie kazdej ciezarnej 

, mam nadzieję, że uda man się dotrzeć na porodówkę 
Musze się odstresować, ale jak? jak mdli mnie, a nic do ust z nerwów włożyć nie mogę
To pomyślałam że jak sobie popiszę i was poczytam będzie mi lźej