malewa
Fanka BB :)
Witam od rana
u mnie mala poprawa, ale jeszcze nie jest super.
Jeżeli chodzi o chusty to ja sobie chwale. Co prawda ja miałam taka na jedno ramie i jak mała była juz troche starsza to juz mi bylo ciężko. Ale na początku, do 3 mies byla super, jak wkładalam do niej Nadinke to momentalnie zasypiała, a ja mogłam sobie sprzątać czy spacerować. Bardzo łatwo ją sie zakłada i ściągła nawet z dzieckiem w środku. Jest ona do 13 kg więc można ja długo uzywac, ale trzeba juz miec troche siły.
To wcale mnie nie cieszy, bo ja w grudniu rodziłam i to w drugiej połowie i było leciutko, to teraz moge nawet nie zauważyc że urodze ;-)( oby tez był lekki)
u mnie mala poprawa, ale jeszcze nie jest super.
Jeżeli chodzi o chusty to ja sobie chwale. Co prawda ja miałam taka na jedno ramie i jak mała była juz troche starsza to juz mi bylo ciężko. Ale na początku, do 3 mies byla super, jak wkładalam do niej Nadinke to momentalnie zasypiała, a ja mogłam sobie sprzątać czy spacerować. Bardzo łatwo ją sie zakłada i ściągła nawet z dzieckiem w środku. Jest ona do 13 kg więc można ja długo uzywac, ale trzeba juz miec troche siły.
jeszcze łatwiejsze, im bliżej grudnia, tym ciężej ;-)
To wcale mnie nie cieszy, bo ja w grudniu rodziłam i to w drugiej połowie i było leciutko, to teraz moge nawet nie zauważyc że urodze ;-)( oby tez był lekki)
Musze się odstresować, ale jak? jak mdli mnie, a nic do ust z nerwów włożyć nie mogę
To pomyślałam że jak sobie popiszę i was poczytam będzie mi lźej

że będzie wśród dzieci,a ja buczałam:-( po odprowadzeniu jej,a nerwa miałam strasznego przez pierwsze dni.Tak to już niestety ,a może i stety jest,że my przeżywamy bardziej niż dzieciaczki.Daj znać pózniej,jak córci sie podobało w przedszkolu