reklama

Lipiec 2010

nie wiem co to jest ale jest tylko w miejscu gdzie posmarowalam sie wczoraj rano fissanem-szczerze mowiac to za duzo mi sie wycisnelo i moze dlatego.jak nie zniknie to jutro chyba do lekarza, ale troche sie niepokoje tym
Fissan jest tłusty, a jesli go użyłaś w sporej ilości+ pot- możesz mieć po prostu potówki jak niemowlę :cool2: albo uczulenie... Nie smarowałabym tego żadnym specyfikiem tylko wodą i poczekała z dzień- dwa :tak:

reklama
no nie doczytam was bo co troche latam do wc.rano mega zaparcie nawet czopek glicerynowy nie pomogl. wiec siegnelam do drastycznego srodka czyli woda z kapusty kiszonej i teraz mam problem w odwrotna strone :wściekła/y:
ponadto dostalam jakiejs wysypki na brzuchu biodrach i plecach nisko i na wewnetrznej stronie ud. wczoraj juz wieczorem byly buczki i nerwy az miska obudzilam wieczorem jak to zobaczylam. dzisiaj wcale nie zeszlo :-( nie wiem co to jest ale jest tylko w miejscu gdzie posmarowalam sie wczoraj rano fissanem-szczerze mowiac to za duzo mi sie wycisnelo i moze dlatego.jak nie zniknie to jutro chyba do lekarza, ale troche sie niepokoje tym

_louise_, alergia jak nic. Często mam takie problemy. Polecam picie wapna. Nie zaszkodzi a może pomóc :-)

Witam

U mnie bez zmian wiec zagladam na sek i tone dalej w ksiegach :-(:zawstydzona/y:
A no i z M stosunki nie bardzo, wogole sie chyba nei wczuwa w ta ciaze, tak jakby jej nie bylo ostatnio a to jest najgorsze chyba. No akle juz nei zasmucam, w miare mozliwosci bede zagladala do was;-)

Witam w klubie :-(

emih w przedszkolu na poczatku moze byc ciezko zalezy od charakteru malej. Bedzie dobrze :tak: Wlasciwie to mamy to bardziej przezywaja niz dzieciaki:tak:

Fissan jest tłusty, a jesli go użyłaś w sporej ilości+ pot- możesz mieć po prostu potówki jak niemowlę :cool2: albo uczulenie... Nie smarowałabym tego żadnym specyfikiem tylko wodą i poczekała z dzień- dwa :tak:
wlasnie tez tak mysle. olalam narazie jakiekolwiek mazidla na rozstepy a znajoma wlasnie powiedziala, ze tez miala taka wysypke od specyfikow na rozstepy.
i chyba tak jak radzi keeejt zakupie tez wapno ale slyszalam ze nie kazde wapno mozna uzywac w ciazy

_louise_, ja pytałam gina czy mogę pić wapno powiedział że jak najbardziej. A piję z powodu alergii na jabłka i marchewki. Po zjedzeniu musze zapić wapnem, bo inaczej swędzi mnie cały układ pokarmowy od środka. Paskudne :-(

No to tyle fajnie ze nei jestem sama z tym problemem:-D
louise to na bank uczulenie, na probe posmaruj kawalek wewnetrznej czesci reki, na nadgarstku i zobaczysz czy bedzie reakcja alegrgiczna, jesli tak to krem do kosza i trzeba kupic nowy.

louise ja używam kremu z gerbera i on jest hypoalergiczny, mi nic po nim nie bylo i nie jest, rozstępów też nie miałam, ale to jest raczej skłonność dziedziczna.

Jeżeli chodzi o podejście M do ciązy to mój wczoraj zawiódł na calej lini. On śpiewa w chórze i mial wczoraj występ, obiecal ze wróci o 18 tak żeby pomodz mi jeszcze malą wykompac bo ja za bardzo nosic nie moge i co. Przyszedł o 20 kompletnie pijany, to sie nazywa brak odpowiedzialności, pół nocy ryczałm

Na mojego akurat teraz nie mogę narzekać. czasem mnie nie rozumie, ale opiekuje się wspaniale i ma o wiele więcej obowiązków. Można na niego liczyć. Chodzi na USG i wogóle. Tylko nie nosi czapki i już drugi raz jest chory, a ja załapałam od niego:nerd:

reklama
hej lipcóweczki :-)
ja właśnie po śniadanku,a wczoraj wieczorem tak mi się zachcialo mc donalda,ale tak bardzo,ze musieliśmy jechać i co....tak sie nażar... że myślałąm ze to co zjadłam to przygniecie mojego maluszka, ah, masakra:baffled:

perla fajna ta chusta i ślicznie wyglądasz na tym zdjęciu:-)

louise ja też mam uczulenia,to na kota,wtedy własnie jak ide do kogoś to pije wapno, to na nikiel,nawet na fluor i musze myć zęby pastami beż fluoru, więc odstaw ten fissan i obserwuj,pewnie zejdzie

malewa oj te chłopy, ja bym też beczała:wściekła/y:

rusałka fajnie ze urlop udany,a tak cały czas siedzialaś na słońcu? nie zaszkodzi to dzidzi?:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry