Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzień dobry wszystkim :-) jak zwykle po weekendzie mam kupe nadrabiania w czytaniu.
Powiedzcie mi dziewczyny czy któraś czuje już ruchy dziecka? Bo miałam w sobote takie wrazenie, ale że to moja pierwsza ciaza to nie wiem czy to było to...

tyle ze oryginal pojechal do chrzesniakow mojego Miska po jakims czasie a my zostalismy z kopiami. ale gramy dalej. teraz moj ukochany jest na etapie " king's bounty legenda". podobno fajne-wlasnie w stylu heroes. nawet ma tam malzonke i juz sie trojki dzieci dorobil 

DObrze, że jest CI lepiej 
Napiszę ja było, choć sądzę że tak jak mówicie- ja puls 140, a moje dziecko uchachane przyjdzie 
Musisz zdecydować sama o ile lekarz Ci pozwoli, bo są lekarze którzy uważają to (cesarskie cięcie) za fanaberie (jeśli nie ma wskazań)...
Tylko takiego zdrowia sobie życzyć w wieku 80 lat 
Tak czy siak chusta okazała się bardziej przydatna w moim przypadku...

Oczekiwanie, witaj witaj... No mój M kompletnie się nie wczuwa, wogóle! Gdyby nie mój brzuch i fakt że czasem go zawadzi to by chyba zapomniał :-( Chciałam napisać żebyś się jakoś pogodziła, ale ja też się nie pogodziłam, bo w filmach zawsze tatusioie słodko całują brzuszki itd a ja jak opakowanie się czujęA no i z M stosunki nie bardzo, wogole sie chyba nei wczuwa w ta ciaze, tak jakby jej nie bylo ostatnio a to jest najgorsze chyba.