reklama

Lipiec 2010

Hej hej :-) witam się już prawie poweekendowo. Jak zwykle cała sobota i niedziela poza domem i marzę o wieczorku w wyrku a tu się znajomi zapowiedzieli. Odpoczynek musi oczekać...

reklama
z jednej strony trochę się obawiam, pierwszy poród - już to jest przerażające :-) a co dopiero zagranica, inny język. a z drugiej strony jak poczytałam o wrocławskich szpitalach to ręce opadają...

mmm ptasie mleczko, mmmmm

dziewczyny przespalam cala niedziele:szok:jak zasnelam po 14 tak sie obudzilam o 20:szok:
co ja w nocy robic bede:baffled:
a teraz mam piekielna ochote na sledziki w pomidorach ablo jajecznice na boczku i cebuli.

ide was poczytac

Właśnie wróciliśmy od sąsiadów, ale się objadłam, uffff

Jedyneczka, ja nie miałam takiej chusty, ale wydaje mi się, że latem szczególnie może być przydatna, jak idziesz na jakieś zakupy czy gdzieś się przemieszczasz, nie zawsze z wózkiem wygodne. Latem nie ma tych kurtek, płaszczy tylko chustę narzucisz i dostawić do cyca zawsze łatwiej.

Już sama nie wiem czy to ruchy były, teraz leżę i Ranczo oglądam i nic nie czuję:-(

Jutro po tygodniu laby do roboty i znowu się kołowrotek zaczyna, ale przynajmniej w pracy mam więcej czasu na czytanie i pisanie do Was.

agata

z jednej strony trochę się obawiam, pierwszy poród - już to jest przerażające :-) a co dopiero zagranica, inny język. a z drugiej strony jak poczytałam o wrocławskich szpitalach to ręce opadają...

mmm ptasie mleczko, mmmmm

Ja tez sie boje strasznie ...mam nadzieje,ze cc mi zrobia bo naturalnego bardzo tu sie boje ...rozne opinie..ale za to u mnie w Elblagu
tez rozne opinie ...

kama no ladnie ,co Ty w nocy bedziesz robic...

reklama
Cześć Dziewczyny, witam się wieczorowo-niedzielnie. Sporo miałam do nadrobienia, bo gości cały weekend miałam, już od piątku.
Ale fajnie tak do Was zajrzeć tu wieczorową porą.
emih - Twój post o córki, która tak dba o dzidzię w brzuszku rozczulił mnie, że aż łezka ze wzruszenia niejedna poleciała
geperty - pisałaś o "lajtowych" witaminkach. Polecasz jakieś konkretne? A może Wy dziewczyny coś polecacie? Pani doktor kazała mi wybrać jakiś, ale folik jednocześnie też mam brać, więc nie chcę takich z dużą dawką, coby nie przedawkować :) Będę wdzięczna za polecenie czegoś

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry