jedyneczka
Fan(ka)
Poleż Vanilka, może się uspokoi.
Zmykam bo teraz dziewczyny przejmują komputery a my z M na.tv
Zmykam bo teraz dziewczyny przejmują komputery a my z M na.tv

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mammi nie pisz o kciukach tylko jak synek bo szukam i nic znalezc nie moge albo czytam takk dziurawieAshika dzięki za kciuki![]()
Super swietnie ze sie "doturlalas" razem ze sloikami?;-)No tak najlepiej smakuje owoc zakazany:-)Hejka
Melduje sie juz z UK .
Lot jakos przezylam bo juz mi sie to nudzi
M zadowolony ,ze wkoncu ma swoich domownikow i nie jest juz sam
Obudzilam sie w nocy i pierwszy raz od 3 miechow zachcialo mi sie przytulania,a tu zakaz buuuuuuu..no ale inaczej sobie poradzilismy![]()
Jesli go stosujesz podziwiamA jeszcze znalazłam taki sposób na uniknięcie grypy-porozkładanie kawałków cebuli w kilku miejscach domu![]()

GRATULUJEWczoraj byłam na USG i bede miała Córcie ale podekscytowana jestem tym. :-)
Przezyl, ale pozniej sie pograzyl i nie rozmawiamy dzisiaj juzAshika no jak on mógł tak z tą pepsiprzeżył tą pomyłkę ?:-)

taka pomylke mozna wybaczyc alle tego co bylo pozniej to na pewno nieashika takiej pomylki sie nie wybacza![]()

Heroes of Might and Magic moja ulubiona gra :-):-):-) nawet mam specjalne kolekcjonerskie wydaniebardzo uwielbiam heroes od zawsze, rozne czesci.
ale to przez przypadek nie dlatego ze jestem nawiedzona tylko akurat wpadlo mi w rece po okazyjnej cenie a mialam urodziny i jak mialam wyjsc ze sklepu??

Jejciu tez bym zjadla takie pysznosci :-(Ja robię zapiekane raviolki z serem w sosie carbonara z szyneczką![]()
Humorek mu dopisywał,tylko kaszlałaod czasu do czasu.Cicho tu dziś było strasznie dlatego ja tez niewiele pisałam.
Jest głośny,maski twarde,lekarstwo się z niego wylewa,na dodatek para nie leci tam gdzie powinna.Chcę kupić mu nowy.Doradżcie jakąś dobra markę i model>nie chće znowu kupować w ciemno.Może być droższy,byle był dobry.