reklama

Lipiec 2010

reklama
Zrobiłam sobie przerwe w spaniu żeby zaległości nadczytać po calym dniu, a tu tylko pare stron. Widać weekend.
Dziewczyny miłego wieczoru, a ja zmykam spać dalej

Rzeczywiscie jakas cisza tutaj dzisiaj panuje. A my bylismy na sankach, Mati sie tak bawil ze zostal u babci na jutrzejsze jazdy jeszcze :-):-)

Ashika dzięki za kciuki:happy2:
Mammi nie pisz o kciukach tylko jak synek bo szukam i nic znalezc nie moge albo czytam takk dziurawie

Hejka :happy2:
Melduje sie juz z UK .
Lot jakos przezylam bo juz mi sie to nudzi :baffled:
M zadowolony ,ze wkoncu ma swoich domownikow i nie jest juz sam :tak:
Obudzilam sie w nocy i pierwszy raz od 3 miechow zachcialo mi sie przytulania,a tu zakaz buuuuuuu..no ale inaczej sobie poradzilismy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D
Super swietnie ze sie "doturlalas" razem ze sloikami?;-)No tak najlepiej smakuje owoc zakazany:-)

A jeszcze znalazłam taki sposób na uniknięcie grypy-porozkładanie kawałków cebuli w kilku miejscach domu:happy2:
Jesli go stosujesz podziwiam :confused:

Wczoraj byłam na USG i bede miała Córcie ale podekscytowana jestem tym :laugh2:. :-)
GRATULUJE

Ashika no jak on mógł tak z tą pepsi:szok:przeżył tą pomyłkę ?:-)
Przezyl, ale pozniej sie pograzyl i nie rozmawiamy dzisiaj juz :wściekła/y:

ashika takiej pomylki sie nie wybacza:no::wściekła/y:
taka pomylke mozna wybaczyc alle tego co bylo pozniej to na pewno nie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

bardzo uwielbiam heroes od zawsze, rozne czesci.
Heroes of Might and Magic moja ulubiona gra :-):-):-) nawet mam specjalne kolekcjonerskie wydanie :tak: ale to przez przypadek nie dlatego ze jestem nawiedzona tylko akurat wpadlo mi w rece po okazyjnej cenie a mialam urodziny i jak mialam wyjsc ze sklepu??:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja robię zapiekane raviolki z serem w sosie carbonara z szyneczką:happy2:
Jejciu tez bym zjadla takie pysznosci :-(

atabe mam nadzieje ze u rodzicow juz zdrowsza jestes

emih a jak twoje bole glowy ustapily juz?

Maruśka
Sto lat !!!
I wszystkiego najlepszego
Duzo zdrowka i cudnego malenstwa

Ashika dzięki z synkiem bez zmian.To w sumie jest dobra wiadomość bo nie miał duszności i jesteśmy w domu:tak:Humorek mu dopisywał,tylko kaszlałaod czasu do czasu.Cicho tu dziś było strasznie dlatego ja tez niewiele pisałam.

ja też dołączam się do życzeń
Maruśka STO LAT STO LAT STO LAT!!!:happy2:

dzamena,patipaula Pisałyście,że Wasze dzieciaczki też mają inhalacje.Kupiłam pół roku temu nebulizator za 160 zł w medycznym i jest do bani:baffled:Jest głośny,maski twarde,lekarstwo się z niego wylewa,na dodatek para nie leci tam gdzie powinna.Chcę kupić mu nowy.Doradżcie jakąś dobra markę i model>nie chće znowu kupować w ciemno.Może być droższy,byle był dobry.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry